Torsdagskväll

Sandra kikade förbi några timmar ikväll - mysigt tycker jag. Snackade, bestämde lite planer för helgen och provade kläder. Vi skulle tittat på I rymden finns ingen känslor men fick inte igång det förbannade hemmabiosystemet. Kände mig som hon i Sol sidan, varför ska man ha en massa bra ljud och saker om man ändå inte får igång filmh*lvetet.


Jag och Sandra på nyårsafton

livet är inte dagarna som går, utan stunderna man minns










Helgen som var

Hade jätte trevligt hos Hanna med spel och vindrickande. Hanna hade även gjort goda rostade mackor med mosarella ost och soltorkade tomater, mums ! Killarna vann när vi spelade men jag tror att det var för att Björ fuskade  ! As roligt spel, Brain storm - tack mamma !


På söndagen var det kalas för mammas farmor Linnéa som fyllt 90 år - Grattis !

så enkelt, så enkelt att bara ett barn klarar av det

Dags att öka träningen och tänka på kosten lite mer tror jag. Denna veckan är det två söte barn som frågat om jag har en bebis i magen. Tur att det inte var för några år sen då hade jag brutit ihop, nu bara ler jag och säger att jag inte ska ha barn än på flera år och att det är julmaten som är i magen.
Barn är för härliga de säger verkligen vad de tycker och tänker. Vill du ha ett ärligt svar så fråga att barn. Att svara ärligt är enkelt men ibland så enkelt att bara ett barn klarar av det.
Bebis eller julmat?

Mannen säger att det är dags att storstäda lyan imorgon. Kanske är på tiden. Hur kan det vara så svårt att hålla ordning fast man bara är två som delar på tre rum, kök och badrum? Jag är verkligen född till slarvmaja ! Visst tycker jag det är underbart när det är välstädat men lite stök stör inte mig (tur att det inte är mig du ska flytta ihop med Hannsing)

Imorgon blir det lite vin och spel med några fina hos Hanna- gillat`
Björn och jag hade bjudning för några helger sen

...


Underbar eftermiddag med Fina Hanna

Friskis o Solning - livet är gött !
Kommer sakna dig så mycket när du flyttar Pluttan Min<3


RSS 2.0