I sin egna lilla värld

Hon sitter där igen. Ensam. Tänker och funderar, men om du skulle fråga henne så vet hon inte på vad.
Hon sitter där. I sin egna lilla värld.
Hon har det väl igentligen ganska bra. Det finns i alla fall de som har det mycket värre. Men ändå sitter hon där och känner att det är något som inte stämmer.
Det är något som inte är som hon vill att det ska vara. Eller så kanske det är hon som inte är som hon vill att hon ska vara.

jag bara undrar

När jag blir grå, när jag faller, orkar du för två?
När idag blir igår, kommer du att älska mig då?

We Look so Good, We Look so Good, We Look so Good Together


...


Det bultar till i ett flämtande hjärta

Så lite ork, så mycket dröm.
Så trött på sanningen behöver en ny.
Du blir så ensam när du drömmer grandiost.
Du blir så hånad bränd och blåst.
Du blåste ut varenda ljus
och tänkte nu och aldrig sen.
Du visste vart du skulle
men du visste inte hur.
Det står alltid nått ivägen
och du tar dig aldrig loss och du rusar
men ändå fångar marken dina fötter.
Hornen ryter du förlorade striden
på nolltid har du tappat din glöd.
Det är svårt att säga mer än så.


My hips don´t lie

J*vlar vad träningsvärk jag har haft i mina höfter sen träningen i måndags. Men som sagt, då vet man att det tar.
Igår kom Mysen till mig- gillas <3 Idag lunchade vi La gondola. Jummie. Sen skjutsade han mig till badhuset när han åkte och jobbade.
I kväll har jag och Sandra jobbat lite med ett gammalt arbete vi inte är klara med. Men det är inte så mycket kvar som tur är. Kanske blir till att sitta lite med det imorgon med.
Sen måste jag läsa allt som ska vara läst till uppgiften nästa vecka, det är ganska mycket. Blir nog till att sitta med det med någon timme imorgon.


Du är lycka för mig, då, nu -alltid

Let´s twist again, like we did last summer


så har den börjat

Den nya kursen. Har verkligen sett fram emot den och det känns som om den kommer bli jätte spännande och intressant. Hej då Geografi, det var INTE kul att lära känna dig ;) Hello specialpedagogik. Vårat schema är ju inte heller fy skam. Lediga varje onsdag och fredag - detta gillas !!

Men nu är jag trött på att frysa ! Visst snön är vacker (mycket bättre än blask) och ja det är kul för alla som gillar att åka skidor (lite tänker jag på dig Sandra ;) Men Jag, jag gillar vår och pumps ! Det är det jag vill ha nu. Är trött på att behöva frysa så fort jag sticker näsan utanför dörren. Och visst är ljus mysiga, men jag vill inte behöva ha tio stycken tända för att det är så j*vla kallt i lägenheten.

Nu kommer det snart en tid med massa födelsedagar med. Pappa, Björns mamma och bror och Simon. Hm vad ska jag köpa till dem?

This I know, this I know

Money makes the world go 'round
People will be people always
Baby, what goes up comes down
This I know, so here I go

Do you love me


En lycklig framtid astrologen spår

Vart jag än på vägen går.


Run Forest, Run

Var och gymmande med Sandra idag. Göttans var det :) Jävlar vad jobbig den där crosstraining (stavas?) är! As mycket folk var det där så jag hann inte springa så länge som jag ville. men men. Kompenserade det lite med att ha lite högra hastighet än jag brukar. Ska dit igen på onsdag tror jag. Ska försöka boka in ett pass med, var jätte länge sen jag var på något.


Ett sista adjö

I söndags åkte vi tillbaka och städade lite i Björns lägenhet. Ser riktigt tomt ut nu. Lite sorglit faktiskt. Han (vi) har ju ändå bott där i ett och ett halvtår. Och var ska jag nu bo när jag är i Vetlanda? Kommer nog bli fler helger i Växjö, och det är ju bara bra eftersom jag faktiskt betalar en fet hyra.
I lördags natt sov vi i Hörjesås för första gången på lääänge. Älsklingen sa det kändes bra och det var ju skönt att höra.
På söndagen medans Björn och hans pappa satte ihop Björns soffa passade jag på att slå säck. Det var faktiskt riktigt kul och ansträngade. Men jag knäade nog fel för jag har fått ett blåmärke på mitt knä. Ajaj stackars mig ;)
Får se om jag ska hjälpa till och städa något mer nästa helg eller om det var sista gången jag såg lägenheten igår. Som sagt lite sorgligt är det faktiskt.


packa, packa, packa


Bästans<3

Det var trevligt

Hade en mysig kväll med flickorna. Mandy tittade förbi med en lite stund innan revyn. Vi pratade lite om en tjejhelg i Växjö snart, så det hoppas jag på. Var jätte länge sen jag festade i Växjö.
Imorgon blir det flyttning. Alla möbler ska köras till Hörjesås. Hoppas jag och Sandra hinner med en liten sväng till stan med.

Dagens plan

Idag blir det lite mys med Frida o Sandra, gillas. Eventuellt en sväng på stan (har hört det ryktas om att det är rea på jeans på Gina) och sedan några timmar med prat hemma hos Björn (mig). Det är lite rörigt här inför flytten på lördag, men det ska nog gå. Jag är ju inte direkt känd för att ha ordning och reda ;)

Feels great !

Ska jobba några timmar idag. Inte mycket men det är i alla falla något. Är skönt att ha något att göra, och lite pengar är ju alltid välkommet. Har faktiskt saknat att jobba lite. För några månader sedan jobbade jag åtminstonde en dag i veckan. Hoppas bara jag slipper vara ute för länge för då kommer jag frysa aset ! För hoppningsvis blir det några timmar i morgon med . gillat :)

Saknad


Fika med Frida

Nyss hemkommen efter en en mysig fika med Frida. Var trevligt att träffa henne, det var ju så länge sen sist.

You see my problem is this I’m dreaming away wishing that heroes they truly exist.


Årets artist - p3 guld

Klart han vann han är ju kungen av musik <3



P3 Guld-galan: Winnerbäck störst, igen

Publicerat i dag. 21:30

Foto: Johan Renck, Lars Winnerbäck, Roxy Recordings, Kent Fever Ray, Lars Winnerbäck, Erik Hassle och Kent var några av P3 Guld-galans vinnare.

Tisdagens P3 Guld-gala blev i mångt och mycket en repris av fredagens Grammisgala. Det var Kent och Erik Hassle, det var Mando Diao och Fibes, Oh Fibes. Och störst, som vanligt, var Lars Winnerbäck.

Precis som efter Grammisgalan var det Lars Winnerbäck som kunde lämna P3 Guld-galan på Scandinavium med flest glasstatyetter. Den folkkäre artisten tog hem båda priserna som han var nominerad för, bästa artist och bästa liveakt.

http://www.dn.se/kultur-noje/musik/p3-guld-galan-winnerback-storst-igen-1.1029631

Bra - då fick jag en anledning att gå upp

Körde Anders till Näxxjö idag. Han skulle hämta sin bil. Vi hade min mammas bil. Vi hade bestämt att jag skulle gå till mamma och ta bilen vid 10 och möta honom där då. Jag gick upp vid 9. Gick in i badrummet (med inte jätte mycket kläder på mig). När jag skulle gå tillbaka ser jag en arm sticka fram över armstödskanten. Blir lite rädd/fundersam, hinner nog tänka "har björn somnat på soffan och missat jobbet", innan jag hör Anders röst säga god morgon. Håller tummarna att han inte såg när jag gick förbi.
Han sa senare att han försökt prata med mig när han kom hit men jag hade inte hört honom. Har iallafall inget minne av att han pratat med mig. Haha helt omöjlig att väcka på morgonen, det har jag här förut.

Keep it sweet, keep it slow. Let the future pass, and don´t let go.


Seg dag

Uch idag har jag inte gjort något alls. Har varit jätte seg. Sov jätte länge med. Imorgon ska jag ställa klockan och gå upp tidigt (eller ganska tidigt alla fall). SKa ut och gå en sväng med. Blir så seg av att sitta inne hela dagen. Har dock hunnit diska lite så Älsklingen blir nog glad när han kommer hem. Hade tänkt hjälpa honom att packa ner lite saker men vet inte riktigt vad jag ska packa. Får vänta tills han kommer hem och hjälpa honom då.

Träningsplan

Jag och Björn körde en vända med grejer till hans föräldrar ikväll. När vi var där passade jag och Anders på att lägga upp en träningsplan. Så fort det inte är så mycket snö på marken ska vi börja springa en runda som är 1,5 km. När vi klarar den utan problem ska vi förlänga den så den blir cirka 3 km. Målet är sedan att springa till Brenderyd och tillbaka, en runda som är cirka 6 km.

Sen ska vi slå mass säck också. Stackars mina knogar och handleder säger jag bara. Får jätte ont eftersom jag inte är van att slå säck och slår fel ibland.

I must confess I still believe.


Att du är här

Är så mys 

I Miss You My Love


life is a bitch

And you are old enough to know it

Träning och lite sånt


Den här dagen har också bestått av plugg.
Ska ut och gå med Sandra om en timme. Skönt att få lite frisk luft.
Det har varit en bra vecka. Träning i måndags och onsdags och promenad i tisdags och idag. Känns lite synd att jag ska vara i Vetlanda en vecka sen för där kommer det inte bli någon träning. Men samtidigt vill jag ju såklart vara med Björn när jag är ledig. Sen när han har flyttat hem kommer vi ju vara mycket mer i Växjö och då kommer jag kunne träna mer.

Aldrig riktigt slut

Varje stund, var minut, var sekund
samma konstiga beslut
Det blir fel och slår bakut, allt går snett
men det tar aldrig riktigt slut.


blev lite sugen

Tittar på lite gamla kort, bland annat från när vi tjejer var och festade i VÄxjö och blev plötsligt väldigt festsugen. Längtar plötsligt väldigt mycket tills lördag då det ska festas ordentligt !!

Saknade henne lite

Men efter ett samtal känns det bättre. Du vet att inget kan skilja på oss.


sätt ett mål och ropa sen - jag ska ha tvättbräda till sommaren

Du närmar dig 75, mitt i en kris var därför redo och börja träna.
Ska träna till dig till varje pris så du blir sommarens verkliga medelpungt.
Grym, grym, grym ska du bli och där med också lura döden
gym, gym, gym det är det som är unga kvinnors öden.
Flickor, flickor det är brott
och vi vill ha nya mått.
Sätt ett mål och ropa sen - jag ska ha tvättbräda till sommaren.
Möta solen iklädd bekini, gyllenbrun med navelring
Vackrare det var bestämt - Jag ska ha tvättbräda till sommaren.

Haha en lite endrad version av Magnus Ugglas "tvättbräda". Älskar den låten, den är så kul.

plugg - ett måste !

Idag blir det till att plugga nästan hela dagen. Vill verkligen klara denna j*vla tentan.
 Ska försöka hinna med en sväng på gymmet med. Sandra har bil idag så jag passar på att åka med henne. Känns faktiskt som jag har en chans i den här tävlingen. Och sommaren 2010 ska bli min!
Vill städa lite med men får ta det nästa vecka när jag är ledig. Har ju tagit med alla saker jag hade hos Björn så nu ligger det saker överallt. Har ingen aning om hur jag ska få plats med allt. Har hur mycket kläder som helst så ska verkligen försöka att inte shoppa så mycket nu utan använda det jag har.

Känner hur den kommer krypande

Den där paniken. Jag är redan nervös inför tentan som vi ska ha på lördag. Fy. Den känns så himla stor och så .. så .. jag vet inte men det finns liksom ingen röd tråd, det är så mycket vi ska kunna. Den här delkursen har varit spännande och intressant men som sagt, svår. Hela den här kursen har varit svår och jag ser verkligen fram emot att läsa specialpedagogik till våren. Inte för att jag tror att det kommer bli lätt, men det kommer nog bli mycket mer intressant.
Missar ju tenta festen på lördag med. Känns lite tråkigt eftersom det är den sista med den här klassen. Vi har haft roliga tentafester så jag hade verkligen velat gå. Men eftersom Björn flyttar hem i slutet på januari så ska han ha utflyttningsfest på lördag och det är klart att jag ska vara med då.

Har förresten asigt mycket träningsvärk sen igår. Mina höter gör jätte ont. Men det är samtidigt gött för då vet man att man har ansträngt sig.

Näe hur hamnar jag här när jag igentligen borde plugga? Minns inte vem det var som sa det men jag håller verkligen med, när man ska plugga är allt annat roligare till och med städa och diska.
Nä ska vä ta tag i mina engelska artiklar. Blä, jag menar om jag inte förstår eller kan ta in det på svenska hur f*n ska jag då kunna lära mig det när litteraturen är på engelska?

Är det bara jag?

Ibland ljuger jag så bra så att jag tror mig själv.

Äntligen lite träning

Jaa äntligen efter typ en månads ledighet har jag tränat !! Det gick faktiskt väldigt bra. Trodde jag skulle ha sämre kondis. Men har ont i benen nu och det kommer nog vara ännu värre imorgon, så det märks att det var en tag sen jag tränade.

Sånt är livet

Sånt är livet, sånt är livet.
Så mycket falskhet finns det här.
Den man förlorar, vinner en annan
så håll i vännen som du har kär.


Back in Växjö

Sov i tishan Baby lämnade hos mig och då kändes det inte riktigt lika ensamt.


...

I love you
I hate you
I miss you

Isn´t it obvious


I put my trust in you isn't it obvious
That I do love you

If holding hands is too descret
Let's make out in the middle of the street
If this flowery just ain't enough for you
Help me God, tell me what to do
Couldn't be more true
Isn't it obvious that I love you

Isn´t it obvious that i love you
Isn´t it obvious that i need you


Mysdagen igår

Ja det blev pulkaåkning Först provade vi på trappan till kullen, jag trodde jag skulle slå ihjäl mig så jag vågade inte åka längst upp. Sen provade vi en annan backa. Och efter det grillade vi korv, i en stor "cement blomkruka" jätte mysigt men väldigt kallt. Så efter det blev det lite te, kortspel och upptining hos björns föräldrar innan Sandra o Oskar åkte hem och vi begav oss till Växjö.

Vi åker i kullentrappan

Björn och jag innan vi åkte ner för backen. Jävlar vilken fart vi fick och blä så mycket snö jag fick i mitt annsikte när vi var bromsade för att inte komma ut på vägen.

Våra fina<3

Mysigt

förvisade mig själv

och det har hänt lite väl ofta.

Pulkaåkning :)

Ska snart ut till Hörjesås och hämta Björns bil och sen vid 1-tiden kommer Sandra o Oskar dit, vi ska åka pulka och grilla korv- Det ska bli mys i mängder :)

Man tager vad man haver

Gjorde hassebackspotatis och kasslergratäng idag. Men min Älskling har inte ätit potatis sen han flyttade hit och har därför inte införskaffat någon potatisskalare. Men men, tur att jag är smart och kom på att en osthyvel funkar säker lika bra, och det gjorde den (nästan)


Bad hair day

Ska snart åka och ta kort till mitt körkort. Eftersom jag alltid väntar jätte lång tid innan jag gör saker så har jag inte fixat något kort fast än jag tog mitt körkort i september. Men nu har mamma o mormor o Björn tjatat så mycket att det är väl bäst att åka och ta det där kortet. Frågan är bara var man gör det i stan? Och sen har jag ett problem till. Jag kan inte få mitt hår att ligga som jag vill. Kul att ha en dålig hårda när man ska ta ett kort som man ska dras med i tio år sen. Det måste bli bra ! jag ser för jävlig ut på mitt pass så det vore kul om detta blev brå. Å andra sidan är det inte många som är nöjda med hur de ser ut på sina pass och körkort. Haha och mitt älskade pass, vem ska min vänner då mobba när vi går ut om jag har körkort? haha det är ju tradition att jag drar fram mitt pass när någon ber om legitimation. Som Hanna så -Nu märks det att man är hemma i Vetlanda när Ida har sitt pass när man går ut.

Revybiljetter bokade, eller "jag skulle ju sitta"

Har varit hemma hos mami en sväng idag. Det var mysigt. Fikade lite och sedan bjöd hon skatten och mig på middag när han hade slutat jobba. Det är alltid uppskattat :) Skulle träna lite i deras mini gy, (en cykel, en "trampmaskin" en "sån där maskin man tränar armarna med") men istället blev det fika. Haha så bra går det med min träning. Nä men det kommer bli bättre när jag flyttar tillbaka till Växjö, har ju faktiskt fortfarande jullov.

På fredag ska jag, Hanna, Sandra och Maja gå och titta på revyn. Jag och Hanna var och bokade biljetter idag. Mandy är ju med men i år ska hon vara med och vara roller och inte bara dansa. Det ska bli jätte kul att se. Och innan det blir det nog lite mat - mysigt.

Bäst att ge tillbaka datorn till Älsklingen nu. Han stod och tjatate som ett litet barn innan "jag skulle ju sitta där, jag skulle ju sitta". Så kommer det bli när vi får barn sen Ida, sa han sen. och då kommer jag säga nej unge ät en glass, läs en bok, drick en kopp te eller gå och lägg dig. Hurra vilken bra hjälp jag kommer få med barnen ;)

I´m not that innocent


Seg söndag

Har typ inte gjort något alls idag. Har inte ens varit utanför dörren. Får nog öppna förnstret sen bara för att få lite frisk luft ;) Uch det känns att man bara latat sig idag, jag blir så seg då. Och det är helt sjukt hur jag har vänt på dygnet, har inte gått och lagt mig före halv 3 på morgonen på hur länge som hälst sen sover jag till 12 på förmiddagen sen. Det måste bli ändring nu annars kommer jag aldrig att orka upp sen när skolan börjar. Hoppas det blir bättring nu när Björn börjar jobba imogon.

Om en halvtimma typ blir det Åter till åter cold mountain. Har sett den en gång innan och har för mig att den var bra, men hade ett sorgligt slut.

En underbar invigning av det nya året

Hade en toppen nyårsafton med bästa människorna. Åt gott, drack gott och skrattade i mängder. Lite dans i soffan hann vi även med (såklart). Tack alla som gjorde kvällen toppen.
Här kommer lite bilder från kvällen:
Såhär såg jag ut

Hanna fyller år och fick en fin väska av oss

Nyårsbordet med dekoration och förrätter och min nyårsdrink

Baby<3

Hanna o Leo

Älsklingen o jag <3

Sandra och hennes getpung och Oskar som tutar in det nya året

Dans i soffan - killarna visar att de med kan

Manda säger god jul istället för gott nytt år till björn. Det tyckte hon var sähär kul.

12-slaget hello 2010




Sista kyssen 2009 och först kyssen 2010



Hej då 2009 Hello 2010 - I got a feeling this year gonne be a good year !

Då var 2009 slut och vi har häslat 2010 välkommet. Tänkte göra en liten resume och se vad som har hänt under mitt 2009.

2009 firades in hemma hos Christoffer och Anna tillsammans med Sandra & Oskar och Elin & Simon.

*Älsklingen och jag firade alla hjärtans dag på Öland



*Utgång i början på januari med dessa fina


*Mer utgång


*Det har blivit en del festande i Mandys lägenhet


*Party i februari- här är vi på Dang


*Lite festande i Växjö


*Fest hos Frida. Stackars Piccasho (stavning?) blev dränkt i en drink av Elle.


*Ben&Jerry strawberry cheesecake blev min favorit glass

*Jag&Björn, Sandra&Oskar och Hanna&Anton var på öland en helg.



*Påskafton firades först med grillning hemma hos Hanna med fina flickorna och sedan gick vi till Hertz för att sedan avsluta kvällen på hotellet.


*Mer utgång


*Hade mysig grillning hos med Sandra&Oskar i Norrhult.


- snape, snape, severus snape. Hahaha asgarv !!


*Valborg firades hos Hanna med grillning och mycket trevligt folk.



*Var på studentfest på campus en helg i maj. På fredagen var killarna med. Markus Krunegård och Veronica Maggio uppträdde. På lördagen var det Sandra o jag.




*Vi var i Malmö på Björns kusins student


*När jag provat denna tröja blev det ett av mina favvo plagg. Tack Hanna för lånet (ps du får aldrig tillbaka den ;)


*Jag, Sandra, Hanna och Manda hade en underbar midsommar på lundagård som ligger utanför köpingsvik. "Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv." Svenne banan, svenne banan svenne banan. Vi hamnade desutom i ett skoparadis.




*Semsterfest var vi på såklart. Förfest hos Oskar. Jag hade legat lite för mycket i solen denna dag.



*Min 21-årsdag firade jag på Öland.


*Min födelsedag firades även av brudarna. "Sexigt är falrigt" som Hanna skrev. Bitte hade gjort jätte goda drinkar som Hanna fick ta med lite av.


*Vi var på Olsmässan i Åseda. Innan dess hade vi förfest hos Oskar. Blev nog lite mycket dricka för mig här ett tag men det gick bra sen och jag hade en toppenkväll.



*Älsklingen och jag var i Stockholm. Vi var bland annat ute i hans stuga i skärgården. Jag åt sushi för första gången. Vi tittade på gayparaden. Såg Blondinbella, Kissi, Paow och Amir. Jag var på Grönalund för första gången och blev livrädd när Björn försökte tvinga upp mig i en hemsk karusell.




*Vi var på cow boy fest i Vaggeryd


*Hanna och jag såg Takida i Borgholmsslottsruin


* Augustifest


*Hade en mysig kväll I Abbe med grillning och spel och sedan bad dagen efter med Hanna, Sandra, Björn, Oskar och Dennis. Killarna lagade maten och var super duktiga.



*Fest hos Maja när hon fyllde år


*Hej då fest för Hanna eftersom hon började plugga i Västervik.



*Mer fest i Mandys lägenhet - september



*Älsklingen och jag firar fyra år med mat på en grekisk restaurang i Växjö och sedan bio.


*Jag var hos Hanna i Västervik. Vi var kollade in stan och tog reda på vad Palladium hade att erbjuda. Vi fick även lära känna Leos vän polisen ;) Haha men jag har hört att den gått sönder nu.



*Fest hos Frida & Fredrik


*Jag, Sandra, Hanna, Anjette, Björn, Oskar, Viktor och Dennis åkte till Öland en helg i oktober. Drack, spelade kort, var på stan och fikade bowlade (som jag var sämst på!) och hade jätte trevligt.



*Sandra, jag o Hanna begav oss till Västervik för att fira Halloween - men det blev inte som vi tänkt oss.



*Mellan pluggandet har det även blivit klassfest med geografigruppen.


*Jag, Manda och Sandra var och hälsade på Hanna i Västervik. Hanna tog jätte mycket fina bilder på oss, modeller or what ? ;) Vi var även på palladium. Och Manda spillde kebabsås över hela sin nya klänning på bussresan hem. Hon tyckte (till en början) att det var en smart idé att gömma kebab lådan innanför jacka, på sidan, för att busschaffören var så sur. Men sen märkte hon att det inte var en bra idé.




*Frida vann "Modell för en dag" tävlingen och jag fick följa med och bli sminkad och fotad.


* Jag vaccinerades mot svininfluensan.

*Jag var och såg New Moon med Sabina och kom på att Jakop Black är as het och att jag nog är den enda som inte tycker att Bella ska bli en vampyr.


*Björn&jag och Sandra&Oskar var i Jönköping och tittade på Winnerbäck.


Hanna fotade mig, Simon och Sabina. Dessa blev sedan julklappar.

*När Manda fyllde år hade hon barbiefest


*På juldagen var det party. Förfest hos Maja med brudarna och sedan hotellet.


*Vi har tagit hisskort





*Vi har varit galna/knäppa <3



















*Älsklingen och jag har myst massa<3











*Nya året, 2010 firades in i Norrhult med Manda, Hanna, Sandra, Björn, Oskar o Leo.



Detta var lite av det som hände under mitt 2009. När jag tänker efter har det varit ett ganska bra år  och jag håller tummarna för att 2010 har mycket roligt och spännande att bjuda på.



RSS 2.0