Och det är svårt att säga mer än så

Inga planer men ett steg
Ingen lösning men ett spår
Inte där än men på väg
Inte ja men inte nej
Inte bra men helt okej

Jag är rädd ..

.. för jag är rädd om dig det måste du förstå

Elegi

En elergi för alla vägar som vi inte vandrat än, för en natt som bara går och aldrig kommer igen.
 Vi skulle klara allt ihop. Vi skulle aldrig säga nej. Och vad du anförtror åt mig, det ska jag anförtro åt dig.

Det kallas tvivel

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag

Vi är som personifierade tvåtusental
i ett virrvarr av chanser och val

Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du

Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
En konstig känsla nån stans
Det känns tomt - eller hur?


Sexy Ladys !

Lätt att vi var sexigast och snyggast igår, eller och att vi var ! As heta kläder vi hade på oss ;)
haha Simon vill knappt att vi skulle gå in på hotellt
- ska ni ha på er det dä?
- ja, det ska vi
- men va fan, .. men ni ska väl inte till hotellet?
- Att vi ska !

Och ja, lätt att vi kan skaka rumpa även om  vi är nyktra ! Vi är bäst Hanna och jag älskar när du är i Vetlanda !

Idag har det blivit pizzamys med Älsklingen, Hanna o Dennis. Nu är det goos med Älsklingen, film och te som står på schemat - tycka om i mängder !

Imorgon börjar jag sent, det är alltid skönt på måndagar. Ska köra till Växjö själv med för första gången, önksa mig lycka till !

Nä ska återgå till den nya filmen och prova mitt nya röda te som Sandra rekomenderade.

A dream is a wish your heart make

och om du på lyckan väntar så ska du finna den en gång.

Ormet kroper

Har varit och hämtat älsklingen i Klavre
haha så ful, och så full !
Vad gör ormet? Ormet kroper
Nu blir det lite käk och sedan sängen.

Lördagen än så länge ..

So far har dagen spenderats med att fika med Älsklingen, Hanna o Dennis. Även hunnit med att kika i lite affärer och tittat förbi hos pappa. Det var länge sen så det var trevligt.
Ikväll blir det hotellet med hanna, men jag ska vara nykter eftersom jag ska köra på Björn. Känns lite konstigt att jag ska v
ar fyllechaffis, har aldrig varit det förr. Men jag kan dansa nykter - Ugglas sång handlar inte om mig. Inga undanflykter, jag kan dansa nykter.
Ska bli mycket trevligt, hoppas att manda och hennes revygäng också ska ut.



Min fina Hanna o jag hemma hos henne på påskafton.

Pärlor åt svin

sluta upp att kasta pärlor åt svin

Nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmyyyyyyyyyyyys <3

Japp, japp har jobbat färdigt för någon timme sen så nu tar jag helg. As nice. Baby och jag ska ut och äta ikväll, jummie ! Blir nog black and white, det godaste som finns jag lovar. Har slingat håret nu med. Färgen räckte inte men jag hoppas det syns lite alla fall. Har haft förjävlig utväxt ! Barn är så jävla roliga, så mycket söta kommentarer de fäller... - Min pappa är inte hemma idag han jobbar i många olika länder - jasså? Vilket land är han i idag då? - I Sävesjö haha så jävla sött ! Vi gjorde fredsduvor för att det är fn-dagen imorgon. Men det hela slutade med att barnen gjorde fredspapegojjor och brevduvor och jag vet inte allt. Jag försökte förklara varför de gjorde fredsduvor. Berättade att det var en organisation som många länder var med i som bildats för att det inte ska bli krig som heter fn och på lördag är det fn-dagen. När en annan lärare kom in i rummet ch frågade om de visste varför de gjorde fredsduvor sa en söt liten unge -För att det är lördag imorgon. Ännu mer skratt, haha barn .. Jag har valt så rätt yrke !

Slipping through my fingers

Slipping through my fingers all the time
I try to capture every minute
The feeling in it
Slipping through my fingers all the time
Do I really see what’s in her mind
Each time I think I’m close to knowing
She keeps on growing
Slipping through my fingers all the time


Hon börjar bli stor nu min lillasyster. Jag hänger inte med. Jag känner inte igen henne. Vad pratar hon om - hon min fina lilla Sabina, kan ju inte prata om sånt. Vad gör hon, vem är hon. Som sagt när jag tror att jag känner henne och vet var jag har henne har hon förändrats jätte mycket till nästa gång jag träffar henne. Det är så mycket jag inte vet om henne. Jag ble helt shockad idag när vi pratade. Samtidigt känner jag igen så mycket av mig själv som fjortonåring i hennes sätt att vara, prata och tänka. OCh jag kan bara säga att jag förstår att mamma var orolig. Men hon är ju liten, hon är ju min lilllasyster. Vi kom även fram till att det är mycket hon inte vet om hur jag var när jag var i henne ålder. Hon trodde jag var den där perfekta flickan och dottern som aldrig gjorde något fel och som alltid var glad - knappst ! Åttan, jag säger bara jösses ! Jävlar vad deppig jag var då. Det känns som det är något som hör flickor i åttan till men ändå blir jag lite orolig för henne. Hon är ju min lillasyster och hon är liten.

Little sister, dont you
Do what your big sister done




hur kunde detta hända?

Borde sitta på bussen påväg till norrhult, men är kvar i Växjö.
Ja,jag blir ju inte förvånad

Vad vore jag utan dina andetag

Som en bokstav utan bok
som en spårvagn utan lok
det skulle jag va utan dig
som ett nystan utan garn
som en leksak utan barn
det skulle jag va utan dig
utan varan skulle vi få fnatt
utan varan, inte fatta ett skvatt
inte skratta ett skratt

Kärlek på Pelle o Majas vis <3

Mors lilla lathund sa:

Har fikat med mina fina flickor Manda o Sandra idag <3 Träningspasset jag gick på var väl okej. Inte lika kul som aerobics och step men det var skönt att komma iväg och träna sådär på morgonkvisten. Fika var jätte mysigt, det är sådant som förgyller dagen och borde göras oftare.

Har tappat kollen på min nyttiga matlagning, nu lagar jag bara sånt som går snabbt för jag orkar inte vara i köket. Är inte als så duktig som jag var innan sommaren - skämms på mig.

Tittar runt lite i min lägenhet och funderar på hur det skulle kännas att på riktigt dela en lägenhet med Björn. Det känns som jag börjar bli redo för det. Vet ju att det är han jag vill vara med och jag saknar honom när ´vi inte träffas. Känner mig redo att bilda ett bo tillsammans han och jag. Till sommaren kanske. Jag vill, vill du? Blir lite pirrig nu. Vad mysigt det skulle vara men skulle vi stå ut med varandra? Det får tiden utvisa men jag är villig att prova.

Sen får vi ju inte glömma det där med att jobba utomlands. Det är något jag verkligen vill göra. Jag måste ! Jag vill inte vakna upp och vara 50 och inte gjort något med mitt liv. Det är nu man har chansen. Nu när man är ung och bara har ansvar över sig själv. Jag vill och jag måste våga ! Du kan väl följa med ? ;)

Måste tacka Min fina Sandra för lånet av tvättbrickan, det var verkligen behövligt ! uch, måste leta reda på min ! jag förstår inte hur jag kan slarva bort saker hela tiden? jag är fan helt jävla otrolig. Helt sjukt. Försöker lägga saker på samma plats hela tiden men jag glömmer mig hela tiden. Bläk - ordning och reda pengar på fredag fröken Lindahl !

Mors lilla lathund sa jag gillar att jobba bra, men tycker du som jag, tycker du som jag så gör jag det en annan dag. I morgon ska jag knoga hela långa dan ja oj oj oj vad jag ska gno. Ja för ser du mors lilla lathund sa ingen kan så bra som jag. Men tycker du som jag, tycker du som jag så gör jag det en annan dag.



Up and down och helgen som var

Som sag så spenderades helgen på Öland. Det var mysigt, intensivt, roligt, irriterande, alkoholigt, gosigt- precis som jag förväntat mig. Jösses vad mitt humör svänger, tur att jag börjar bli van så att jag är ganska bra på att dölja det. Vad irriterad jag kujnde vara iblan och ibland skrattade jag så jag höll på att kikna. Skatten blev full, men det var ju inte heller något som förvånade mig.
Sandra och jag är på toaletten och gör oss iordnining och BANG hör vi. När vi går för att se efter ligger björn på golvet och har trillat ur bäddsoffan. -"Hjäälp" ämmel ämmel "hjäälp mig". haha jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men Älskling det som hände var faktiskt mellan dig och mig :(. Och det där med att betal, hur svårt kan det vara? Vet att jag är skyldig Oskar pengar men de ska han få. men.. ja .. Bowlingen var jätte kul men jag hade nog fått i mig lite förmycket för jag spelade som en jävla kratta ! men men jag hade jätte kul i alla fall och lekte paparazzi men hannas systemis ! Love- vill också ha ! Och jag körde lite i Borgholm med, det gick bra men jag måste verkligen köra mer bil. och när vi skulle hem från Kalmar då? Jösses jävla killar som åker ifrån oss. Jag och sandra ska försöka hitta ut från kalmar och komma på rätt väg tillbaka till vetlanda och det var inte det lättaste ska jag säga er. Tur alla fall att jag ha en snäll lillebror som hämtar mig i norrhult när min pojkvän är ett litet mähä! Bilder kommer.

Idag var jag ledig- underbart. Spenderade typ två timmar i väntrummet - dryyyyyyyyygt ! men men nu ska jag börja igen, hoppas att det går bättre denna gång! Vad är ett högt bmi? är jätte dålig på det där. Jag har 24.5 är det högt?
Sen var det träning, spinning - och jävlar vad jobbigt det var ! Mina ben var helt slut efter typ 10 min. Det var inte jätte kul, eller ganska, men man känner verkligen att man har fått träning. Ska träna i morgon med så jag hoppas att jag inte har för mycket träningsverk imorgon.

Höstdepp, överlycklig, fina färger, tråkigt grått, frisk luft, bara kallt, mysiga höst kläder, tråkigt och dyrt - Up and down det är mitt humör det. Knappt att jag står ut med mig själv ibland.

Just det sen var det det där med Winnerbäck med. Måste ju boka biljetter och se honom någonstans, får bara inte missa det ! han är fan bäst, finns inga andra texter som träffar mig så bra som hans.
Just nu är det "Jag får lixom ingen ordning på mitt liv, det kan va så förfärlig, det kan va så bra" Mannan är musikgud, kärlek i mängder till den <3

"och jag visste inte då, att det skulle bli vi två" lyssanar på sommaren i city.

kanske ska gå och lägga sig men palla. Sitter hellre här och skriver om allt jag tänker på, och det är allt och inget som ni märker.

och mitt internett drygar som fan med och det gör mig också jätte irriterad !

"Men i min fantasi, rullar vi runt bland mjuka kuddar. Du säger att du älskar mig."

Nä ska kanske avsluta detta långa lite halvt om halvt meningslösa allt möjligt inlägget

Nu bär det snart av till öland

Gilar i mängder ! Ska bli en toppen helg med underbara människor, mys, vin, spel och snack i mängder.

afropowerdance

Japp det testade jag idag. Det var väldigt annorlundaa och märkligt, Men det var väldigt kul. Var ju och tränade igår med så mina ben är helt slut nu, De var typ som spagetti bara efter att jag cyklat till simhallen (där träningen är). Men som sagt det var kul så jag ska nog gå nästa vecka med :)


är vad man kallar en kvällsmänninska

Ja, jag fattar inte varför jag har så svårt att gå och lägga mig på kvällarna? Har igentligen inget jätte viktigt för mig. Går och städar lite och småfastnar lite framför tv:n ibland. Imorgon blir det mer plugg och städning så jag borde gå och lägga mig så jag orkar det.

Steppen gick as kalas, jätte roligt är det. Får se hur mycket träningsverk jag har imorgon..

Såg nu ett det en till (som loggade in på mns) som gillar kvällar bättre än mornar (eller vad det nu heter).
Ska snacka lite med henne sen drar jag och lägger mig.

"Från kylan in i värmen"

(jo Sandra det är visst en bra låt)

dagens to do

*Städa
*Tentaplugga
*Diska
*Dammsuga
*Skura badrummet
*Träna

So little time so much to do.


?

Jag kom att tänka på det nu, kanske för att det är så tyst?  

Rullstensåsar och bussåkande

Japp idag har vi varit på exkussion (stavas). Vi har åkt buss i MÄNGDER och tittat på bland annant rullstensåsar, morän och dödis. Det var faktiskt intressant men jävlar vad kallt det var ! Jag trodde fan att jag skulle förfrysa !

Uch på fredag har vi tenta, är lite nervös inför det. Det är så mycket att hålla koll på.

Nä nu ska jag koka lite te, se på tv en stund och sedan återgå till pluggandet.

....

vi känner varandra genom
tusen fenomen
du var redan där
min dröm var redan du
den metalliska luften
där i tvåtusentalets sken

Step och lite till

Har varit och tränat stepp ikväll. Det var kul men jävligt dyrt ! 100 kroner för en gång, helt sjukt ! Sen hamnade vi längst bak med så jag såg typ ingenting :( Men men, det verkade roligt och jag ska absolut gå nästa vecka ! Ska köpa mig ett kort med så jag får träna hur mycket jag vill.

Hur gick det med mina planer igår då? Jag var ute och sprang, duktig jag är ;) Städade lite och gjorde resten på lunchen. Mormor sa att jag hade det städat och fint så det var ett bra resultat. Min frys är nu proppfull med mat, me like :) mitt duschavlopp är även ränsad. Min mormor o morfar är bäst !

Men pluggandet .. Jag säger bara fyyyy faaan ! känns som jag helt tappat orken. Föreläsningen idag var dock väldigt intressant, men när jag skulle hem och läsa tappade jag orken helt. Imorgon måste jag bara plugga !

Sen blir det ju fika med Mandy o Sandra på stan me, gilla i mängder !

Funderar på om det går något bra på tv ikväll? Ska nog ta reda på det nu.

Step, roligt, jag tycker absolut alla ska prova detta !

 



Innan jag begav mig ut och sprang


Så många borden, så lite lust !

Nu sitter jag här igen fast jag igentligen har tusen andra saker jag borde göra.
*Plugga - har tenta på fredag som jag typ inte pluggat något till.
* Städa/diska - mormor och morfar kommer till mig imorgon och då MÅSTE det vara städat här.
* Springa - måste hålla igång nu så jag inte tappar all kondition jag byggt upp. Var länge sen jag sprang nu. Måste ju komma i mina "komma i byxor" till maj

Fixade naglarna innan (gör allt utan det jag borde, jag vet). De blev jätte snygga :) Fransk manekyr. Men det är så jobbigt när man målat naglarna, jag kan aldrig sitta stilla länge nog så jag får alltid märken i lacket.

Köpte "varmakoppen" typ, fruktsoppa igår och tänkte ta mig en kopp nyss. Den smakade bara socker, Blä ! Ska göra mig en kopp med mitt goda mint te istället.





Mitt jummie mint te :)


Aerobics

 

Jiha, vi var på aerobics jag och Sandra och jävlar vad kul det var ! Ser fram emot nästa vecka :)


Lördag morgon (för mig iallafall)

Vaknade nyss. Förstår inte hur jag alltid kan sova så länge. Björn ligger fortfarande och sover så jag har lite tid att sitta här. Uch jag har ont i huvudet och mår illa, blä ! Hoppas att det går över efter lite frukost. Björn och jag pratade om brunch pizza igår men nu är jag mer sugen på fil, mysli och te.

I eftermiddag ska vi fira min farbror som fyller 40. Min stora fundering är som alltid när jag ska iväg någon stans, vad jag ska ha på mig. Vad har man på sig på en 40-års fest? Sen är det party hos Frida och Totte så jag måste planera vad jag ska ha på mig då med så det går snabbt att byta om. Just det, måste ju höra med Manda och Sandra med om de ska dit.

Nä ska gå och väcka Baby nu och höra om han vill äta frukost med mig, sen blir det nog en sväng till systemet.

Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

"Är det jobbigt att bli äldre eller är det kul att vara med?"

"Jag får lixom ingen ordning på mitt liv. Det kan va så förfärligt, det kan va så bra. Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd. Det kanske var pundigt, det kanske var bra."

"Jag har så mycket förstånd att förlora än, det är ett hårt liv"

Lars Winnerbäck i mitt hjärta <3


Det är dax för fredagsmyyys

Tillbaka igen efter taccobuffen. Det var så jummie ..
Nu blir det mys med popcorn, film och Älsklingen <3 Me like i mängder !


Tacco mys

Har kommit hem nu efter att ha jobbat och handlat. Skönt med några lediga dagar nu! Helt sjukt hur jag kan tröttna när jag bara går två dagar i veckan.

Ikväll ska Baby och jag äta tacco bufe på hotellet, ska bli mys. Jummie in my tummie !

Viktor och Björn har planerat en helg på Öland om två veckor. Ska bli kul. Så tjejorna mina ni kan väl kolla upp om ni kan då?

Jabb, jabb sidekick

Duktig jag är, har varit och tränat combat. Det var riktigt roligt faktiskt men väldigt svårt med alla slag och sparkar. Elin var jätte bra träningsledare och gjorde att man blev super pepp ! "jabb, jabb side kick ! Tror jag ska gå nästa vecka med. I morgon kanske det blir bodypump med om jag hinner, ska ju jobba med.

Var och köpte Hanna mysli (eller rättare sagt Fanny mysli). Nu blir det te knäckebröd mysli och idol. Känns som när jag var i Gamleby. Saknar dig redan stumpan<3

Har inte varit i Växjö alls mycket denna veckan. Det måste det bli ändring på nästa vecka. Vill ju hinna träffa Sandra, det blir ju inte så mycket nu när vi inte går i samma klass.

Ska kolla upp det där med au pair med, vill verkligen det !

Nu vaknade Björn så ska mysa lite med han..

Bara trött på allt !

Jag vet inte vad det är. Höst depp kanske? Jag är så sjukt less på allt. Vill göra något annat. Inte bara gå runt och göra samma sak dag efter dag, vecka efter veck.
Funderar på att ta ett uppehåll efter denna kursen. Kanske åka som au pair som jag alltid velat. Vet att jag inte har lång tid kvar men just när är jag så uttråkad. Skatten ska ju ta sitt lassbilskörkort så han kanske med kan jobba någon annan stans. Norge kanske? eller någonstans i usa. Jag vill alla fall komma härifrån !

RSS 2.0