Mys i kvällssolen

Skatten kom med den underbara idén att vi skull ta med en termos kaffe och åka och lägga oss en stund vid Östanå. Toppen tyckte jag :)


Inga barn här på ett tag

Var barnvakt åt Fredric och Lisa idag. En söndrig lampa en skrämd hund, några irriterade grannar och en milkshakig soffa senare kom Björn fram till att vi inte skulle ha barn än på tio år.
Jag däremot tycker det är jätte mysigt när de är här eller när jag är hemma och passar dem. Var även i lekparken en sväng och Lisa fick upp mig i en klättergrej. Kan ju säga så här, jag var inte smidig när jag var liten och jag har f*n inte blivit smidigare med åren ;)
Var även hemma hos Frida och Fredrik igår och såg deras lilla sötnos Tilia. Inte annat än att man blir lite sugen. Men det för dröja några år, vill ju ha en utbildning först. För nöja mig med att gosa med Fridas lilla plutta då och då och passa kusinerna ibland.

Delmål och start vikt

Idag visade min våg 67.9 och jag var överlycklig :) !! Har inte varit under 68 sen någon gång på högstadiet. Sakta men säkert gå det ner.

Längd: 165
Startvikt: 70.4
Delmål: 65

65 kilo ska nås innan jul. Ska börja träna mer efter sommaren och köra mer ordentligt med herbalife.
Känner mig jätte motiverad.

Igår var jag ute på årets första löparrunda och jag höll på att dö ! Nu är det bevisat, min kondis suger ! men, men det är bara att ta sig i kragen och bygga upp en ny. Längtar tills Oktober då Sandra kommer flytta hit och börja träna med mig. Hanna skötte bara sitt jobb i början sen lockade tv, soffmys och skitsnack mer ;)

Insperation


Isprinsessan



Läste ut den här boken igår. Jätte bra, rekomenderas skarpt om man gillar krimnalromaner.

Imorgon är en ny dag



Denna helgen har det inte gått så bra med min herbalife. Whay too muth alkohol, pizza, hamburgare och annat sånt där gott som nu ska minskas drastiskt ! Men imorgon är en ny dag och då ska jag börja om igen. Måste försöka komma igång med träningen också. Imorgon blir det promenad eller cykling till östanskog för att lämna tillbaka linnet jag lånade av Fanny. Det är ju alltid en början. Björn skulle beställa pizza från det nyöppnade stället men jag ska banne mig hålla mig till shake och lax + sallad imorgon. Dagarna fram till fredag ska vara nyttiga och jag ska motionera för på fredag är kommer kalorierna rinna in i form av alkohol då det är Mandys inflyttningfest på fredag.
Ett STORT lycka till från mig till mig !!

Härligt samtal från fin vän <3

HannaDarling ringde mig för en stund sedan. Hon skulle "hämnas" för att jag ringt henne när jag bartade i lördags. Som vanligt var det jätte kul att höra från henne. Men nu vill jag träffa henne snart och inte bara höras via telefon. Augustifesten jag längtar !! Förhoppningsvis blir det även att jag drar till Motala en sväng vecka 32 när Björn börjat jobba. Har jag tur får jag även Sandra och Manda med mig.


Min fotograf. (bäst att hon över för hon ska fota på mitt bröllop, när det nu blir av ;)

Sötaste delen i samtalet var när Hanna berättade att förra gången de var här gav Björn henne sitt gula arbetskort med en bild på sig själv på. För att hon "skulle minnas honom så när hon träffade honom på klassträffar om flera år". Han är väl för charmig ändå då den där Bear <3 När jag frågade honom om detta hade han inget minne alls att han hade gett bort den. Men han hade funderat på vart brickan tagit vägen.

Semesterfest


sneeky, cuddly, deep and erotic


Fick låna fin fina linnet av Fanny


Underbara vännen<3


Fånga dagen


Dans och romans


Sötnosar



Fin fina midsommarafton i bilder


Midsommar spänderades med våra finaste vännerna Sandra och Oskar


Midsommar mat som det ska vara, sill, nypotatis och nubbe (burkskina, köttbullar och prinskorv för de som inte åt sill)


Lite snappsvisor lyckades vi leta fram efter lite skönsång från sandras pappa, Oskars mamma och internett.


Hon<3Han


Bullerbybarnen drar iväg för att plocka blommor till krans och midsommarstång


Älskade svenska midsommar och älskade fina vän <3








Sandra hade bakat en jätte mumsig jordgubbstårta.


Resultatet av våra kransar :)


Medans vi fixade med kransarna klädde männen midsommarstången. Jätte fin. - mega mys !


Christoffer och Anna tittade förbi en sväng på kvällen.
Här är dansen runt midsommarstången i full gång.




På kvällen blev det grillat - jummie !


Björn och Oskar blev lite avundsjuka på våra fina kransar så de lånade dem.


Tack för en helt underbar midsommarhelg

RSS 2.0