Hur kunde det här hända med min pizzahalva ?!!!!




Solen skiner idag med :)

Ska snart iväg och jobba. Provade att göra som Hanna och gå upp tidigt så man hinner göra allt man vill och det är nog det är nog något jag ska prova igen ;) Brukar sova tills det bara är 20-30 min innan jag ska åka så då blir det till att rusa upp ur sängen, slänga på sig kläder och smink samtidigt som man äter frukost. Men att hinna sminka sig i lugn och ro, äta frukost utan att stressa och kunna välja kläder inte bara ta det första bästa man hittar, det funkar det med ;)

Wow, Tack Hanna !! Älskar min nya design !



Bilder från pokerkvällen


Fina flickorna Sandra o Hanna
Älskar Hannas snygga löshår. Blir med sugen på att skaffa nytt löshår.


Grabbarna grus



Tack för en toppenkväll :)

nyttigheter och socker

Nyss hemkommen efter en långpromenad med Mannen och hynten. Super härligt i det fina vädrret. Håller med mannen, det är nästan så att man får sommarkänslor.
Nu blire det nyttig kycklingsalad och en deciliter socker (i form av cola) till det.

Märker att Hannsingen håller på med min blogg, väntar spänt på resultatet. Men hon är duktig så jag är säker på att det blir kanon :)

Vakna upp och höra fågelkvitter

Det är underbart !
Mannen jobbar till tre idag, funderar på vad jag ska göra fram tills dess ..
Lägenheten behöver städas eftersom vi får besök av Sandra, Oskar och Hanna ikväll - Myyys !
Men jag är inte det minsta sugen på att städa, funderar på att stoppa hörlurarna i öronen och ta med hunden ut på långpromenad. Men innan något av detta ska göras så blir det frulle .. Kanske ute på balkongen :)

Hjärter Dams sista sång

där elljusspåren ledde hem till middagstid
där allting var modernt runt nittiosju
där låghusen slutade och skogarna tog vid
där bodde jag, där bodde du

Dagen som går

Inget jobb idag och det känns faktiskt väldigt skönt. Har jobbat jätte mycket de två senaste månaderna. Eventuellt kommer Hanna till mig efter att hon jobbat färdigt.
Funderar på om jag ska gå och träna men vet inte om jag är riktigt frisk för det än. Vill ju börja träna igen !
Hade lite städning i lägenheten igår så nu är det snyggt här igen.
Är sugen på några nya gardiner till köket och sovrummet och en du till köket. Vill ha gröna färger i köket nu till våren.

We all have are time Machines

Som take us back,
They´re called memories.
Some take us forward.
They´re called dreams.

Det där med att uppleva gamla minnen med finaste vännen

Har haft en underbar eftermiddag med min fina Hanna.
Vi har disskuterat vad vi vill göra när vi blir stora och kommit fram till att vi faktiskt inte har någon aning. Vad finns det för jobb? 1000 och 3.
Hanna frågade mig vad jag ville jobba med om jag fick drömma helt fritt och jag hade ingen aning. Jag har ingen konstig dröm om att typ bli stylist eller make upartist eller modell (ja jag fick ju drömma) eller advokat eller artist eller skådepelerska. Jag har alltid velat jobba med barn och det antar jag att jag fortfarande vill. Måste alla fall bestämma mig helt innan jag börjar plugga igen.
Vi tog oss också tid att disskutera det här med inredning och kom fram till att vi verkligen inte har samma smak. Hanna vill bo i ett sterilt vitt sjukhus medans jag vill bo i en färgglad cirkus. Nä då Hanna vill ha det snyggt, fräscht, vitt och stilrent medans jag älskar färg, mycket prydnadsaker och massa kort. Jag älskar träfärger på möbler och hon vill ha svart vit. Behöver jag nämna att Hanna längter efter att jag ska hjälpa till och inreda hennes och Lukas lägenhet ;)
Fina Hanna och jag tog oss också en promenad längst minnenas stig. Det vill säga till skogen där vi spenderade så mycket tid som barn.
- Minns du grushögarna vi hoppade i?
- Ja och hur mycket skäll vi fick när vi kom hem.
- Min mamma pratar fortfarande om hur mycket vi stökade ner när vi bakade. Mjöl på gardinerna och socker över hela bänkarna.
- Min mamma med, om de stora chokladbollarna vi gjorde.
Och hygget, Sagoland, att plaska över bäcken istället för att gå på stigen var också sådant som kom på tal. Mycket minnen har vi min fina vän<3

Kommer sakna dig så mycket när du flyttar, Hjärtat <3


Snorungar är vi allihopa

Har varit jätteförkyld hela veckan. Jätte jobbigt ! Vaknade i söndags med jätte ont i halsen och sen har det bara blivit värre. I måndags och tisdags jobbade jag på förskolan hos Hanna. Först var det torka ungarnas näsa sedan min, sedan ungarnas och så min igen. "snorungar är vi allihopa, allihopa, alihoppa. Jag med och du med."
Nu är det äntligen bättre, väntar bara på att näsan ska sluta rinna och att förkyldningsblåsorna ska försvinna.

Ikväll blir det mys hemma hos Sandra och Oskar - Gillas ! Har även hunnit med årets första utomhussolande idag på balkongen. Älskar att det fina vädret äntligen har kommit !


Prisa Gud, här kommer skatteåtebäringen


synliga åldrandets för och nackdelar

Asså jag blir helt trött på tanten på pressbyrån. Vet inte hur många gånger jag köpt snus av henne och varje gång envisas hon med att jag ska visa legitimation. Ser jag inte ut att vara äldre än 17?

Men å andra sidan så åkte vi på barnbiljetten nästan hela tiden i Hbg. Gött, gött så ibland är det bra att inte se så gammal ut. Får väl hoppas att jag fortfarnade ser ung ut när jag blir gammal och vill se ung ut.


17                                                                          22

okej skillnaden kanske inte var så stor som jag hade tänkt mig. Men jag ser alla fall INTE ut att vara 17 år.

RSS 2.0