Tack Miss Hanna

för hjälp med bloggen, blev jätte fin !

Kaffekatastrof

Jag är helt sinnesförvirrad. Kokade kaffe i eftermiddags och när jag skulle kolla hur det gick om det var klart upptäckte jag att jag glömt ställa tillbaka kaffekannan efter att jag diskat ut den. Detta hade resulterat att kaffet runnit ut på "plattan" under och på bänken. Hurra för mig ! Så istället för en god kopp kaffe blev det till att städa i köket.

Du min vän i livet


Du somnar in
Ditt huvud tätt mot rutan
Och vid din kind
fladdrar imman som en dröm
Jag blinkar till
Tårar kan jag vara utan
Men för din skull
så gör jag vad som helst


Miss my Love <3

Skatten ringde nyss och sa att han ska komma hit i natt, då blig jag lyckligflicka_88.
Saknar honom, vill att han ska vara hos mig alltid, alltid !



litet o nötit, gulligt o sötit


Trevlig kväll med Sandra

Sandra gick nyss hem efter en trevlig kväll med matlagning, snack och fångarna på fortet. Så gulligt känns som hundra år sedan man tittade på det.


(från en grillkväll hos Oskar)

Hösten kommer snart, det går med vindens fart.



Vart tog sommaren vägen och vad har vi gjort.
Hunnit med endel men det finns massa mer jag hade velat göra. Verkligen synd att jag och Skatte inte hade en enda vecka ledigt tillsammans. Men vi har alla fall hunnit göra lite mysiga helgresor. Mys på bland annat Öland och Ven. Helgen vi var på Ven var nog varmaste helgen på hela sommaren. Inför denna sommaren (precis som inför alla andra sommrar) planerade vi om allt vi skulle göra, men som vanligt fanns det inte tider som passar eftersom alla jobbar och är lediga på tider och har massa annat inplanerat. Hade velat åka till Stockholm med Baby med det fanns det inte tid för. Hoppas att det blir en tripp dit i vinter, har ju fortfarande min flygresa dit :)

Det där med att göra något spännande /eller/ jag börjar bli gammal

Funderar ganska mycket på framtiden. Var man ska bo, var man ska jobba. Jag har ju länge sagt att jag vill göra något kul och annorlunda innan jag slår mig ner, skaffar hus och barn. Troligtvis kommer jag aldrig åka iväg som aupair som jag velat, tror att det är något jag kommer ångra att jag inte gjorde. Nu är planen att bo i Tyskland i 1-2 år och jobba på en svensk skola. Detta skulle vara jätte roligt och en bra möjlighet att lära sig ett nytt språk. Läste ju tyska på högstadiet men minns inte mycket. Tror faktiskt jag skulle kunna få Björn att följa med mig, han gillar ju Tyskland. Han är alla fall inte helt emot det och det är ju alltid något.
Vill som sagt göra något spännande med mitt liv. Börjar nog redan få ålderskris, 22 år och har ålderskris så fult ! Men när man tittar på lillsyrran och alla dumheter hon hittar på känner man sig gammal.

tiden rinner och klockan går

Borde sova men som vanligt tickar klockan på och jag är fortfarande uppe. Är inne i ett Vänner maraton, det är ju så kul:) Fick alla sesongerna av Anders.
Imorgon blir det mys med Sandra, gillas stark!
Saknar Skatte känns mycket mer lockande att lägga sig och omslutas av hans armar än att lägga sig i en tom säng.


Hur är stan en sån här dag i augusti när sommarn regnat bort?

Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp.
Drömmarna och vindarna hjälps åt!
å så fort man tittar neråt så vänder dom hitåt och sjunger:
Vart tog den där elden vägen, vart tog elden vägen?
Ja, det var inte bättre förr, men det ska bli bättre framöver
å nånstans har man iallafall kommit om man vet vad man behöver!
 Å jag försöker å hålla mig vid ytan allt jag kan, fast topparna är högre nu
å dalarna är djupare sen elden försvann, som du vet?
Man får välja själv och ta saker som de är,
är det jobbigt att tiden går å man blir äldre, eller kul att vara med?


Igår, idag och den senaste veckan

Min dator är helt knäpp! Den har typ glappat så jag inte kunnat skriva i två veckor och nu funkar den jätte bra. Borde köpa en ny men har tyvärr inte råd.

Tillbaka i Växjö igen sen cirka en vecka tillbaka. Jätte skönt att vara här igen. Skönt att ta hand om sig själv, och framför allt skönt att sova i en Riktig säng! Haha jävlar vad min lillebrorsa har mobbat mig för mitt "rum". Men det har varit mysigt att bo hemma några månader, träffa familjen och äta mammas mat. Men nu är det dags att ta tag i allvaret igen och ta hand om sig själv.

Ska börja träna igen. Simmade igår och har världens träningsverk idag. men men då vet man att täningen tar. Måste ju vara redo för Hanna fotografering ;) Undrar vad hon tänkts sig. "Ida det är så bra att fota dig för du ställer upp på alla galenskaper, Sandra säger ush nej det vill inte jag och Manda gör inte heller så galna saker som du". Hm haha okej, men det är bäst för dig Hanna att det blir fina bilder !

Var ju ute på mysig middag med Älsklingen, Hanna, Lukas, Oskar, Sandra, Manda och Johan igår. Åt god mat och hade det trevligt. Jätte kul att alla kunde, det blir ju inte så ofta eftersom vi inte bor på samma ställe och alla jobbar olika.

Nu väntar jag på att skattlass ska komma hem, han och Tom har varit och tittat på bilar eller nått sånt. Super mysigt att han har bott hos mig så mycket<3

- Nu kan jag skälla på er

Okej Hanna jag håller med om jag har varit dålig på att skriva här men så är det när man har en syster som tror att hon äger datorn. Blir bättre med det när jag flyttar till Växjö.

Sommaren har flytit på och varit mega mys.
Winnerbäck konserten var toppen, Magisk och bara helt underbar ! Den mannen, den mannen <3 "Så ärligt Borgholm hur ska jag gå hem när allt är såhär?" Kom änglar, kom ihåg, elegí, hugger i sten och det är bara några av alla underbara låtar som spelades. Magi, magi, magi. Någon sa något om att det regnade men så fort Lasse började spela var det inget som märktes.

jag var inte ensam
jag är inte ensam nu
vi känner varandra genom
tusen fenomen

du var redan där
min dröm var redan du
den metalliska luften
där i åttiotalets sken

du säger väl till om jag ska gå
du säger till
eller följ mig till dom gråa, höga husen
bakom järnvägsspåren
om du vet vad du vill
om du vet
har du ingenting att hämta här
ingenting att hämta här

Kent var inte helt fel heller. Utan dina andertag i början och mannen i den vita hatten  - Underbart. Härligt väder och älsklingen vid min sida.

En bänkrad i en rastlös sen april
Jag tittar över axeln och ser dig blinka till
Jag kan få dig när du vill
En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång
Och du & jag håller andan och håller händer i språnget
Det är inte så långt hem

Än fanns det tusentals tårar kvar
Och de var dina att ge vem som helst
Äntligen
De är de dyrbaraste smycken du har
Så be aldrig om ursäkt igen
Äntligen
Passerar vi deras gränser


RSS 2.0