Great weekend :)

Helgen har var varit toppen.
Jag gjorde den i fredags !! wiee. Jävlar vad ont det gjorde. Hoppas att den läker fint.
Festandet med tjejerna var med toppen. Underbart att umgås med er<3
Lördagen var det mys med Skatten som stod på schemat. Vi lagade jummie mat. Skulle åkt ner på stan men det blev inte så. Vi åt sen middag istället.


Tagga fest eller Det luktar nästan vår

Wiee ikväll blir det party med mina underbara brudar !! Detta gör mig så lycklig. Eller jag kommer vara när jag fått det andra överstökat. Börjar bli väldigt nervös.
Försöker bestämma mig för vad jag ska ha på mig med .. Har målat naglarna med men har as svårt att sitta still så jag kommer nog lyckas förstöra det innan det torkar.

Sandra och jag var och gymmade innan. Göttans. Vi är ju riktigt duktiga. Gick jätte bra på löpbandet men j*vlar vad slut jag var sen. Men måste ju se till att få en snygg mage nu som matchar. Hoppas jag kan träna snart igen bara. Och äckel snön håller äntligen på att smälta. Hoppas att det inte blir kallare nu, men sandra sa att det skulle bli det. Om inte min näsa misstog sig så luktade nästan lite vår. Ska kanske fira detta med att ha pumps ikväll.

"Du vill dansa i natt som ängel i trans, som om tårar inte fanns. och om någon är där som du tror att han är ska du frästa hans nyfikenhet."


Du ska ju föda barn

Haha söta Sandra när jag satt och var nervös inför morgondagen.
Jag - tänk om det gör jätte ont. Men det borde ju inte göra lika ont som att tatuera sig.
Sandra - Det är nog en annan smärta. Men tänk på att du ska föda barn, det gör ju jätte ont.

Sandra du är bara för söt<3
Myspysigt på stan. Fikade och snackade. Köpte bara en "hårblomma" men det var lyckat ändå. Hittade ett par heta flugbrillor som det nog blir att ja köper när våren börjar närma sig. Och så provade jag den snygga jeansjackan med. As sugen på den juuu !!

Imorgon kommer favoriterna hit och då blir det party :) !! Håller på att hitta något kul att ha på mig så det inte blir så stressigt imorgon. Är ju alltid ute i sista minuten med att bestämma vad jag ska ha på mig. Är faktiskt lite sugen på jeans. var ju länge sen jag hade det. Brukar inte ha det när vi är ute, men vi får se.

Ikväll ska jag försöka gå och lägga mig tidigt så jag orkar upp och träna och plugga imorgon. Fullt ös medvetslös imorgon, men sånna dagar behövs det med.

So far so good

Lunchat med Skatten på stan idag. Om en studen ska Sandra och jag till stan och se om vi hittar något kul till imorogn. Då blir det Party !! wiee - gillas.
Ska även plugga lite idag, det är ett måste !

Så börjar ännu en dag gå mot sitt slut

Har inte fått riktigt lika mycket gjort som jag hade tänkt. Men har tvättat och diskat alla fall. Är ju ledig hela veckan så jag kan städa och plugga de andra dagarna.
Skatten kommer hit när han slutat jobba- gooos.

Och vet du Hanna - det kanske blir på freda !! uch, nervös jag är. Ville ju nå mitt mål men samtidigt att det ska läkt till sommaren så jag kan vara snygg och kan byta smycke då.


Be careful what you wish for

'Cause you just might get it


Jag har lite svårt att tro på dig.

Har du lärt dig att stå vid ditt ord?
Sånt imponerar mer än ett leende.
Kan du några fler vackra ord, att imponera med? Jag tror inte det.
Gör ett avtryck som sitter längre än det du redag gjort.


you make me ...

Hm, eller nä. Sur? eller längtar? Kanske. Först. Hörs, arg. Varför? Vet inte.

Party like a Rockstar

Har haft en toppen helg (om man räknar bort hela söndagen som gick ut på att sova och vara bakis).
På fredagen var ju tjejerna förbi en sväng hemma hos mami. Tyvärr kom inte Hanna förrän väldigt sent eftersom hennes tåg stannat. Men hade några mysiga timmar med flickorna <3 Sandra och jag gjorde jummie taco, bästans är vi !
På lördagen blev det först fika med Hanna, Maja o Sandra. Pysmysigt som alltid. Sen tittade Sara förbi med söte Emil. Småbarn är farliga ! Gissa om jag blev bebissugen?! En lite Novelle eller Novalee eller kanske en Leon eller en Oliver. Ge mig bebis ! Men bara ett litet tag. För jag vill fortfarande kunna festa och gå ut och dansa.
På lördakvällen blev det först förfest hemma hos Majas kille. Trevligt, trevligt. Är så glad att du följde med Hanna ! <3 Blev massa vin och sedan hotellet. Dansa, shaka - me like.
Hade jätte kul fram tills det att jag och Björn skulle åka till Växjö, då mådde jag inte alls bra.
Och som sagt hela söndagen gick åt till att vara bakis. Sov till och från till typ fem. Kunde knappt vara uppe för jag hade så ont i huvudet och mådde illa. Tror aldrig att jag varit så bakis. Men det är som dom säger - det kostar på att ligga på topp ;) och nästa helg kör vi gärnet igen !!

Sagor för barn som är vuxna nu


I Vetis i några dar

Är i Vetis. Har jobbat på mogärde igår och idag och ska jobba imorgon. När man är ledig såhär mycket är det skönt att kunna jobba lite.
Det här uppgiften var också svår att komma igång med. Gick jätte snabbt när jag väl börjat, men det är just det som är jobbigt. Blir så seg av att ha så mycket ledigt.

Imorgon kommer Hanna hem till vetis. Detta gillar jag mycket <3 Saknar ju henne när hon är så långt borta. Låter som hon behöver lite uppmuntring med, hon har en jätte mobbad lärare. Denna lärare är allt jag INTE ska bli. Jag ska lyssna på mina elever och inte få dem att känna sig dåliga. En sån människa skulle inte få vara lärare!

Är lite partysugen. Får se om det blir något. Frida kanske skulle ut. Eller så undrade hon om jag skulle ut, eller nått. Det märker vi.


Ville bara att du skulle veta

Att jag är väldigt glad att jag har dig<3



Davvi <3

Avslutade nyss ett långt samtal med Hanna. Sånna behövs ibland. Haha ja du tjejen. haha .. Sakna* Ska försöka planera in en resa till dig snart tror jag. Kanske nästa månad. Kanske när snön försvunnit. Ni verkar ha det galet och jag vill vara med!

Det var tider det<3 Davvi på Ön

like a rollercoaster

round and round and up and down we go.

Humör det har vi både du och jag. På gott och ont. Från het passion till nästan hat. Det går väldigt mycket upp och ner. Jag hänger liksom inte med. Är det det som kallas kärlek. En klok kvinna sa till mig en gång att man måste kunna bråka annars mår förhållandet inte bra. Men hur mycket? När blir det för mycket. Hur vet man? Vi lovar varandra gång på gång. Men jag tror på det. Yes I must confess I still believe.

Fy fan för dig

Jag blir så J*vla trött. Varför åkte jag hit? Palla !! Förändring, jo men visst .. Orka. Får se fram emot en lördagskväll framför datorn. Om inte du säger något tänker fan inte jag heller göra det. Börjar tröttna nu !

jag tänker aldrig på dig - bara ikväll

Ett brustet hjärta är ett sorgligt sätt att starta något nytt.
Jag tänker aldrig på dig
bara i kväll
Och jag såg upp,
Jag såg skyn bli röd, bli blå
Jag hörde nån ropa ditt namn
Eller var det inbillning?
Och jag undrar vad du tycker om mig nu
Har du förändrats?
Jag dricker ur vad som helst nu
Och alla har nåt att bekänna
Och alla vill att jag ska lyssna
Men inget här är heligt mer, inte som när
jag försökte få dig att le

Det hände igår - och denna dag

Var och gymmade med Sandra. Gick jätte bra - j*vlar vad duktiga vi är. Sommaren 2010 här kommer vi !
På kvällen var jag själv eftersom Björn var i Ramkvilla och spelade kort med några kompisar. Men det var faktiskt  riktigt skönt att ha en ledig kväll för sig själv. Jag hade köpt mig en stor jummiegottepåse (tyckte jag fick det när jag varit så duktig på gymmet) och tittade på lets dance. Jag skulle också vilja kunna dansa. As kul ju. Lätt ett program jag skulle vilja vara med i om dom vill sända det med "vanliga" människor.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Sov väldigt länge.. Måste plugga lite. Björn vill att jag ska komma till Hörjesås men jag tycker det känns löjligt att vi ska vara där när jag har en egen lägenhet. Men han vll inte köra så mycket. Förstår det så vi får se hur det bli. Han skulle ringa när de fiskat färdigt.

Nä nu ska jag äta lite och sedan ta tag i pluggandet.

nedräkningen har börjat

om en timme blir det mys igen.

Vi ha sagt att vi ska och det ska vi.
Känns så onödigt, vi vet ju vad vi vill.
Jag ska tänka på det och han ska det på det.

Hon och Han och det det som kallas Kärlek

Fika och lite så

Dagen skulle ha bestått av plugg men det blev inte riktigt så. Har typ inte gjort något på uppgiften Oups* Istället blev det först mys med Älsklingen på förmiddagen och sedan staden med Mandy på eftermiddagen. Myspysigt. Köpte ett par fina leopardballerina till våren. Längtar jätte mycket efter våren !! Vi var och fikade med, semla - jummie !
Hittade även en jätte snygg kavaj och en jeansjacka som jag vill ha och ett par as heta pumps. Pumpsen ska bli mina det andra får jag fundera på.
Sandra har varit här på lite te, mjuk pepparkaka och byxprovning. Mysigt. Underbart att hon bor så nära<3


Jag i heting kavajen och Mandys brills


Snyggingskorna och ett "kamerafodral" jag köpt.




Kärlek o lycka

Snart slutar han, snart åker han, snart är han hos mig <3


människor på rad i kö

äta, jobba, sova, dö

Dom kommer kliva på dig igen

Stå på dig- innan någon annan gör det.

Förmiddagen so far

Har varit och fikat med Sandra och Frida. Mysigt :)
Ska iväg och jobba om någon timme.
Försöker hitta en passande buss tillbaka till växjö ikväll men det går ingen. I så fall får jag vänta i Åseda i typ en timme och det har jag ingen lust med !
Jag fattar inte vad jag gör med alla mina byxor. Har lyckats förstöra ett par till. Mina favvisar :( Suck, suck. Nu får mamma ett par till att laga.

Intresseklubben antecknar !

Har haft ännu en intressant dag i skolan. Tycker faktiskt att det är synd att vi inte går oftare. Haha trodde aldrig att jag skulle tycka att vi hade för lite föreläsningar och seminarium. Det sas mycket intressant på föreläsningingen och i gruppen som jag känner att jag kan använda i uppgiften som ska in på söndag.

Ska jobba imorgon och funderar på om jag ska åka till Vetis idag eller imorgon. Kan ju skriva på arbetet i Vetis med. Ska upp till bibblan en sväng, städa lite och diska så får se om jag hinner med sista bussen. Tycker det är synd att det inte går någon senare buss till Vetlanda.

Nä ska återgå till mitt middagslagande nu.

Kul idé !

Hanna har kommit på en jätte kul idé. Att vi fem, hon, jag, Sandra, Manda och Frida ska ha en gemensam blogg där vi kan skriva tankar, minnen och plander. Jätte roligt ! Känns toppen att det är vi igen<3



thefivegirls.blogg.se

Full ruller - på Björn alla fall eller Jag kan visst också göra misstag

Efter hotellet i lördags kom Anders och hämtade min och Björn och körde oss till Hörjesås. Björn var fullis. Vet inte varför men han fick för sig att han skulle åka i bagagelucka. haha. Det var en händelserik bilfärd. Tills jag var så trött att jag somnade.


På söndagen var jag och Anders ute och sprang. J*vlar vad jobbigt det var ! Jag är nog för gammal för att festa två dagar i rad ;) Nä då. Det är bara att öva upp party genen igen. Den har ju fått vila nu ett tag. Och det är kul att ha någon att springa med. Björn var lat och ville inte följa med.

Idag var jag och simmade. Tänkte bada lite bubbelpool efter men den var för kall, vet inte vad det var för fel. När jag gick tillbaka till omklädningsrummet gick jag i min egna lilla värld (som vanligt) sen tänkte jag "så här såg det inte ut innan". Jag gick tillbaka igen (hade som tur var inte gått in så långt, inte fram till duscharna). När jag läste på skylten till duschrummet jag gått in i stod det "Herrar" Pinsamt ! tur att det bara var en liten kille som jag tror praktiserar där som såg mig när jag kom ut. Han tittade mycket märkligt på mig. Tänk om jag hade sett någon jag känner. Tänk om han inte hade haft några kläder. Då hade jag fått flytta till typ Afrika. Som tur var mötte jag som sagt ingen. Ja, jag antar att det inte bara är Björn som klantar sig. Vi passar nog ihop han och jag ;)

Bästa helgen på länge !

Har haft en helt underbar helg.
Fredagen var galen och lördagen var jag bakis. Men efter att ha kommit till vetlanda duschat, tagit på sig partyklädseln och sminket var jag redo för fest igen.
Kursen styrdes mot Hannsing där vi hade förfest. Underbarast att alla fem träffades. Var jätte länge sen. Och jag är så lycklig att allt löste sig. <3 Sedan drog vi vidare till hotellet och skakade det våra mammor givit oss som jag och Manda säger ;)
Nu hoppas jag att det inte dröjer lika länge tills nästa gång vi alla träffas. Har redan pratat lite smått om vecka 8 när Hanna har sportlov. Håller tummarna för det.

Mina fina och galna <3


Party står på schemat

-Paartyyyyyyy !! är det som står på schemat denna helgen.
Idag kommer Hanna hit till Växjö, wieee .. var jättte länge sen. Ikväll ska jag, Hanna o Sandra gå på Niclas 25 års "förfest" sedan blir det en sväng till stan. Det var inte bestämt än vart vi skulle. Det är tema vitt ikväll. Hm har inte jätte mycket vita fest kläder men som tur är får jag låna ett linne av Manda som hon lånat av Hanna. (japp här lånas det kläder hej vilt, nä då, inte alls lika mycket som när vi var yngre.).
Imorgon blir det party igen. I Vetis den här gången. Förhoppningsvis ska alla tösera vara med. Var ju jätte länge sen så jag håller tummarna för det.
Ska snart ner på stan för att hämta linnet. Sen blir strosa runt lite innan Sandra kommer ner och sedan lite mer stros innan Hanna kommer med bussen. Sedan blir det donken innan vi åker hem för att göra oss iordning.
Wieee är as taggad ! Var jätte länge sen som jag festade. Funderar på vad jag ska dricka för något smarrigt. Har ju fortfarande massa dricka kvar sen Tysklandsresan. Festar ju inte alls lika mycket längre. Det är lite tråkigt tycker jag. Förr kunde vi festa varje helg. Det är visserligen lite väl ofta eftersom det inte blir något speciellt då. Men nu är det aldeles för sällan.
Nä ska väl fixa det sista innan det vankas staden.


(sommartider)

det hon ska hinna med idag

Idag har jag tagit mig en liten sovmorgon. Det kan behövas ibland. Gick ju upp tidigt igår får att hinna med bussen till vetlanda.
Idag blir det till att plugga massa. Men jag ser faktiskt fram emot det eftersom det är så intressant. Uppgiften ska in på söndag och jag känner absolut att jag hinner det. Målet är att den ska bli klar imorgon innan Hanna kommer. Tror att jag kommer lyckas med det eftersom jag kom ganska långt i tisdags.
Ska försöka hinna med att träna idag med. Känner att jag behöver det. Tyvär blir det nog så att jag måste gå dit- vågar inte cykla när det är så mycket snö.

Jag har det ganska bra ändå

Te, mörk choklad och Paradis Hotel final - Det är en helt okej kväll det här.

Ja jag ska bli lärare jag

Det här är faktiskt riktigt spännande och intressant. Minns knappt när jag läste något intressant inom skolan sist men det var lääääääänge sen. Den här kursen känns verkligen så givande och jag är så glad för det. Visst är det även mycket frågeteckan som väcks (och många som jag haft sen tidigare).
Det kommer inte bli lätt det yrke jag har valt, det har jag förstått. Men jag tror att det kommer bli väldigt roligt. Jag längtar efter min första klass med skräckblandad förtjusning. Hur gör man? Var ska jag börja? Men samtidigt, vad kul. Jag älskar att arbeta med barn. De är så roliga. De säger vad de tycker ( på gott och ont). Och ingen klass, eller ingen elev är den andra lik. Det kommer vara utmande och utvecklande yrke jag ser fram emot det.

Stop That Time For Me And My Lover

So we are together forever in love.
Can you stop that time for me and my lover.

Du är lite märklig

vet du om det?

Lite planer och så där ..

Nu är lägenheten hyffsat städad igen, skönt det.

Föreläsningarna idag var bra. Eller första föreläsningen var inte jätte bra men andra var mycket intressant. Tycker det är bra när man får konkreta tips vad man ska göra när man blir lärare och inte bara massa om hur man inte ska göra.

Håller på att planera helgen med. Troligtvis blir det fest i Växjö på fredagen - gillas ;) Tema vitt. Vad ska man ha på sig då? jag som mäst ha svarta festkläder. Ska bli megamys att Hanna kommer hit. Det var verkligen jätte längesen man träffade henne nu känns det som.

Ska plugga lite ikväll för hoppningsvis. Imorgon ska jag jobba.

Du ska veta att jag saknar dig

Vad gör du nu för tiden?
Varför hör du aldrig av dig?
Det var aldeles för länge sen vi sågs.
Du ska veta att jag saknar dig.
Det finns bilder som aldrig suddas ut.





Helgen som gick och dagen som är

Har haft en toppen helg.
I fredags kom Frida till Växjö så hon jag och Sandra var en sväng på stan och sedan blev det taccomys -gillas.
Frida sov hos mig sen. Haha hennes kommentar när jag gjorde frukost. Wow, så mysigt, värsta hotelfrukosten. Haha gjorde ägg, grönsaktallrik till ostknäcket med gurka, tomat och paprika och juice. Det såg väldigt mysigt ut. Sen blev det lite stressigt men vi hann med bussen till stan. Blev lite mer shopping denna dag med. Tack frida för tipset om face cremen.
På eftermiddagen kom Älsklingen hit. Mysigt. Vi skulle lyssna på hans mamma som sjöng i stan på kvällen så vi orkade inte laga mat. Vi bestämde oss för att beställa pizza. Vi hade inget nummer så Björn kollar upp det på datorn. Glad och hungrig åker han till pizzeria vid ica. - Jag hade beställt en hamburgetallrik och en hawaii. -Vi har bara pizza och kebab. haha min lilla fula Älskling har åkt till fel pizzeria. Eftersom han inte har någon aning om var den pizzerian hade beställde ifrån ligger så beställer han ny mat här. När vi sitter hemma och äter ringer de från den första pizzerian -skulle du komma och hämta maten? -öh, ja jag glömde det. -Hur kan man glömma att man är hungrig? -Vi tittar på Robinsson finalen. hahaha jag höll på att garva ihjäl mig !! Det visade sig att de hade utkörning så de kom till oss med maten. Så det slutade med att vi hade två kebabtallrikar, en pizza och en hamburgetallrik på två personer. Men vi fick oss ett gott skratt, (eller jag i alla fall.) Det ska vara Björn att göra något sådant.
Sedan på natten åkte vi hem till Hörjesås för vi var bjudna på frukost klockan tio dagen efter. Eftersom vi inte orkade åka tidigt från Växjö så bestämde vi oss för att sova där.
På söndagen var jag nere i ladan och slog lite säck. Jävlar vilka blåmärken jag har på mina knäskålar och armbågar nu.
Idag har det varit föreläsning och seminarium. Jätte intressant. Jag gillar verkligen den här kursen. I eftermiddag blir det träning. Som tur är har Sandra bil så vi slipper gå i den här j*vla kylan.
Nä nu ska jag börja med uppgiften som ska in på söndag.

RSS 2.0