Ta tag i dig själv

Ja när jag flyttar tillbaka till Växjö är det dags att ta tag i sig själv igen. Min pojkvän kan äta vad han vill och ändå vara smal och fin, orättvist !! Usch denna sommaren (precis som alla andra sommrar) har varit full med skräpmat, glass, fika och godis, och vem kan motstå när pojkvännen säger "Älskling ska vi köpa pizza, jag bjuder". Nä nu får det bli ordentlig mat på ordentliga itder och springrundor med min underbara Sandra, har faktiskt saknat det ! Men hon kommer säkert springa ifrån mig för jag kommer ha jätte dålig kondis eftersom jag inte tränat något i sommar.

Maj är mitt mål, jag ska nå det !! Önska mig lyckatill det kan jag behöva ;)

hypokondriker (eller vad det nu heter)

Japp det är min pojkvänn det. Han ringde mig tidigare idag och sa att det nog var bäst att jag sov hos mamma i natt eftersom han kanske hade influensa. Va sa jag, men ska du åka hem från jobbet. Det kunde han inte för det var inte han som körde. Jag sa att jag kunde hämta honom för jag skulle ändå köra (övningsköra) åt det hållet, men det ville han inte heller. så jag sa till honom att om han var frisk nog att jobba kunde jag nog sova hos honom. Så söt, senare när jag pratade med honom och frågade hur det var sa han att han inte mådde så dåligt och inte trodde att han hade feber men han hade ont i kroppen. Han hade inte sovit dåligt, nej han hade influensa. Det är typiskt min Älskling, det värsta man kan drabbas av det får han. Håller på att tappa upp ett bad till honom nu så får vi hoppas att han mår bättre sen. Han kom hem nog så det är bäst att jag tar hand om honom ;)

Uppackning på G

Helt sjukt vad mycket saker jag har. Får inte plats med alla mina kläder i byrån och garderoben. OCh alla böcker och block och grejer, vet inte riktigt var jag ska göra av allt !

tillbaka till verkligheten

Nu ska jag snart åka till Växjö, eller pappa ska köra mig till Norrhult där Sandra är och sedan kör hon oss till Växjö. Ska bara få upp Älsklingen ur sängen så han kan hjälpa mig att bära ner alla saker som jag ska ha med mig. Uch jag hade gärna haft lov några månader till !

En vadkaka senare

Kom hem från fotbollen för någon timme sen. Uch stackars Oskar blev stämplad, eller sparkad (eller nått är inte så bra på det där med fotbollsord) av en kille med dobbarna på vaden. Han fick en vadkaka och fick avbryta matchen. Fotboll är aldels för skadofyllt, det är därför jag inte spelar ;) haha nä jag är asdålig på fotboll, och nästan all annan sport med för den delen ! men det är kul att titta (om man känner någon som spelar). Synd att inte Baby spelar det hade varit kul att titta på honom.

Längtar efter Älsklingen, tycker inte om den veckan han jobbar eftermiddag vi träffas knappt inget då. Jag tycker inte om att gå och lägga mig när han inte är där.


frillan fixad

Japps nu är jag nyklippt och nyfärgad. Väldigt nöjd men det kommer ta lite tid att vänja sig vid att inte vara hel blond.

I eftermiddag blir det till att titta på fotboll med min sötnos Sandra, Oskar speler. Imorgon blir det en sväng till Växjö Sandra och jag ska fixa till vårt arbete så vi får det godkänt. Tror jag sover där en natt med. Det kommer kännas konstigt att flytta tillbaka till Växjö och vara själv i lägenheten. Och det kommer kännas änu märkligare att sova själv, vill ju att min baby ska sova jämte mig alltid ! Vi har pratat lite om att flytta ihop men vi har bestämt att vi ska vänta med det till baby tagit sitt lastbilskörkort.

 
Före slingorna                                                           Med mina nya slingor



ljusbruna slingor eller inte?

Var och bokade en klipptid nyss, fick den redan imorgon. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Funderar på om jag ska göra ljusbruna slingor men är rädd att försktöra mitt blonda hår. Baby var en engel så när jag frågade om jag fick låna pengar till klippningen sa han att han kunde betala den. Love Him <3 (men det gör jag ju såklart även om jag fått betala själv, men det är ett plus!)

Baby och jag bar ju och myste på Öland i helgen och vi pratade lite om vad vi ska göra på vår fyraårsdag den 14 september. Tyvärr är det en måndag så vi kan inte åka iväg. Vi funderar på att fira helgen innan och sen kanske gå ut och äta på måndagen. Men vad ska vi hitta på för mys under helgen? Tips tack !

Hösten närmar sig med skrämmande steg ..

jag börjar känna att det snart är dags med skolan. 31 Augusti börjar jag ingen. Ska läsa geografi, det ska faktiskt bli kul. Har varit ledig i tre månader men tiden har gått jätte snabbt ! Vad har jag gjort hela sommaren?


Midsommar med Bästa Brudarna i Köpingsvik


Grill och kort kväll hemma hos Hanna


Vi var på semersterfesten i Norhult


Baby o jag tog en tripp till Öland och firade min födelsedag


Hanna o jag var och såg TAkida


Olsmässan med mina fina <3 Förfest hemma hos Oskar


Jag fyllde 21 och det firades av brudarna


Baby fyllde 21 och fick en fin klocka av mig


Älsklingen och jag var i Stockholm en vecka.


Tjejerna o jag var på Cowboy fest i Vaggeryd :)


Björns söta kusiner från Dalsland var på besök


Vi hade en mysig kväll med grillning, fiske, kräftfiske och spel i Abbe

Vi var i Näshult och firade Sandra hon bjöd på jummie fika


VI firade Sandra o Maja som fyllt 21


Vi hade myskväll och grabbarna gjorde smörgåstårta till oss.


Hanna hade "Hej då fest" innan hon flyttade till Västervik.


Baby o jag hade en myshelg på öland.


Jag klarade min uppskrivning och jobbar på min uppkörning

Det börjar närma sig ..

.. Och jag är jätte nervös !

Det är det livet handlar om just nu <3




RSS 2.0