Dagen som gick

Det märks att det har blivit höst nu, jävlar vad kallt det var när jag åkte buss idag på morgonen.

Skoldagen var jätte seg. Den är delkursen är inte intressant och läraren har typ noll koll. Frågar oss vad han ska prata om och hoppar fram och tillbaka om det han berättar om. Glaciärer hit och stenar dit. Jag säger som Hanna på bussen "Fy fan, jag säger bara det, fy fan!"

Och min plan går det med lite sådär med. Var jätte duktig förra veckan men nu så .. Nä, det är skärpning som gäller!

Nä nu ska blir det nog lite tv tittande.

trött, trött, trött !

Uch, jag tycker inte om tidiga mornar ! Jag vill ligga i sängen och sova nu. Bussen går vid sju så det är bäst att jag skyndar mig.

Äntligen lyckades jag !

Wiee, jag har äntligen lyckats göra om min blogg ! Har försökt göra det typ as länge men bara förstöt den. Nu ska jag bara bestämma vilka bilder jag ska ha, men jag vet iallafall hur jag ska få dit dem nu.

Haha hörde en reklam nu och kom att tänka på Hanna. "Vila till denna källa och Petronella" Asgarv !

Det där med att gå och lägga sig ..

Varför har jag alltid så svårt för att gå och lägga mig? Jag är verkligen en riktig nattmänniska. Skulle lätt kunna vara uppe till tre, fyra på morgonen. Dock sover jag ju hela förmiddagen sen. Vet inte varför jag inte kan ändra min dygnsrytm, den passar ju inte så bra när det är skola. Brukar vara uppe länge då med fast jag måste upp vid 8-tiden.

Imorgon och på fredag blir det lite jobb, härligt !


Blåst och mörker i staden där jag bor
Sitter här, tänker och funderar
Tror jag hörde någon utanför
Är det någon mer än jag som är vaken i staden där jag bor?
Regnsmatter mot fönstret och en tekopp i min hand.
Lycka är värme innomhus en kall höstnatt







Hos Kärleken och Myser

Har haft en jätte rolig helg hos min fina Hanna. Superroligt att se hur hon bor och festa på Palladium var nice ! Träffade en Holländare och kom på att min engelska INTE är så bra, Men tackar så mycket för cidern :) Och vilken jävla bussresa. Jag hatar att åka bil eller buss när jag har druckit. Haha kan inte sluta garva åt en viss persons samtalsämne när hanna och jag åt nudlar när vi kom hem. och han fattade inte att det var honom vi skrattade åt !

As sega var vi på söndagen. Tur att Leo var gullig och kom med frukost till oss. Frukost på sängen är inte varje dag man får. Sen somnade vi om igen och sov till fyra, helt sjukt ! Vi som skulle ta massa fina bilder men det orkade vi inte. Det får bli nästa gång.

Som sagt har haft en underbar helg hos min Pingla men nu är det skönt att vara hemma hos Älsklingen igen. Har inte träffat honom als mycket de två senaste veckorna. Saknade honom så mycket att jag tog bussen till vetlanda istället för Växjö.


Lyckan ler mot mig

Har det bara bra.
Första tentan gick bara bra och tentafesten var kanon kul ! Dricka och dans i mängder, sånt gillar jag :)
Nu är jag i Gamleby (västervik) hos Hanna. Jätte mysigt att se hur hon bor och kul att spendera några dagar med henne nu när man inte träffas så ofta. Galet o mysigt <3
Ikväll blir det utgång, ska bli spännande att se vad Paladium har att erbjuda.

Men Leo har skalleålttsos så därför ska vi inte svänga av eden ;)


wiee I did it ! - eller allt möjligt på en gång

Jippie, körkortet är äntligen mitt ! Helt underbart nu slipper jag tänka på det mer. I helgen blir det ut och köra lite :)

Dessa två första veckor har varit jätte jobbiga, har pendlat nästan varje dag.  Typ bara sovit i Växjö en natt. Men nu när jag har tagit mitt körkort och inte behöver vara i vetlanda för körlektioner och uppkörningar hoppas jag att det blir mer tid i Växjö.

Var ute och gick en runda med Sandra med idag. Det var mysigt :) ska försöka promenera mins tre gånger i veckan och springa en. Behöver få igång min kondition igen ! Haha den är fan helt sämst ! Jag har ju mitt mål i maj och just nu ser det inte så ljust ut, men det är ju såklart långt dit.

Jag tycker verkligen inte om veckan som Baby jobbar eftermiddag. Om jag är hemma hos honom kan jag inte gå och lägga mig förrän han kommer hem. Vill ju att han ska ligga i sänge jämte mig och hålla om mig <3

Imorgon ska vi ha cykelexkusion (stavning?). Jag provcyklade min cykel tidigare igår och jag säger då det, det var inte igår jag cyklade ! minns nog inte när jag cyklade sist det var jätte länge sen ! Hoppas jag orkar cykla imorgon, vi skulle cykla typ 13 kilometer. Pinsamt om jag inte orkar hålla samma takt som alla andra eller blir jätte andfådd. Blir det jätte lätt nu när jag inte har nån kondis eftersom jag har astma. Det är oftast inte så illa som det låter. När jag och Sandra började springa var jag jätte andfådd och hon frågade flera gåmger om det gick bra. Visst var jag helt slut, men som sagt astman får det att låta ännu värre.

På fredag ska jag kanske ut och äta med Mami. Vill bjuda henne på lunch som tack för att hon kört så mycket med mig och haft tålamod med mig när jag haft mitt dåliga humör.

- jag det här blev ett väldigt blandat blogginlägg, har ju inte skrivit på ett tag så därför blev det "allt möjligt på en gång"

Mys i mängder

Första veckan efter sommalovet är avklarad. Känns bra att ha kommit igång och kursen är intressant.



Ikväll blir det mys med Baby, love <3

RSS 2.0