Jag trodde att jag visste ..

.. vem jag var och vad jag ville men nu skulle jag inte välja dom orden


Hallå, haaallåååå, jag sa halllå - svara !

Svara, svara, svara. Ska det vara så svårt? Ett enkelt ja eller nej eller ett kanske så jag vet att du funderar.
Jag har skickat massa sms och meddelande på face. Radera, inte svara - hallå, har jag gjort något eller? Jag skickar ju för att jag faktiskt vill veta.

Ny flytt och lite minnen från första flytten

Björn och jag var och tittade på lägenheten idag. Jätte fin var den så vi bestämde oss för att ta den :) Vi får fytta in redan om en vecka. Nu blir det mycket att packa och mycket och köra. Förhoppningsvis ställer snälla Oskar o Sandra upp med att hjälpa oss att köra med Oskars skåpbil.
Wiee så megamysigt det ska bli att bo ihop. Baby tycker ju inte om när förändringar sker för snappt men nu får han vänja sig på en vecka. Har redan börjat fundera på vilka hur vi ska mublera våra tre rum. Äntligen en riktig lägenhet med plats för alla mina kläder och pryttlar. Men det kommer bli as jobbigt att städa ur lägenheten i Växjö, men mamma och Björn är nog snälla och hjälper mig.

 
Mitt koridorrum efterflyttstädningen - där var det massa att packa och flytta och där hade jag inte ens några egna möbler
 
Såhär såg det ut när jag precis flyttat in i min nya lägenhet och inte hunnit köpa några möbler.

På den här sidan oktober betyder du allt


Wiee, lycka

På måndag ska jag och Baby kolla på en lägenhet, en trea i Vetlanda.
Vi har bestämt oss för Vetis ett tag eftersom jag kan vicka endel där. Sen bär det förhoppningsvis av till Stockholm.
Mega mys att äntligen få en egen riktig lägenhet att inreda.

Om två veckor blir det Öland med bästa. Gillas. Väntar på lite svar så jag kan planera mer. Det blir nog lite trångt men som man sagt, finns det hjärterum så finns det sjätterum :) Baby och jag har redan planerat våran lek. Längtar, ska bli jätte kul.
Jag, Sandra o Hanna på Öland

Måste bara tacka min fina Hanna för att hon ringde mig den gången för några veckor sedan, tack vare det har jag fått jobba många dagar, och fler blir det nog.
Tack Hanna !

RSS 2.0