By Cathy Glass


Tillbaka efter en mys helg på Ön

Kom hem igår efter en helg på Öland. Älskar min mysiga stuga <3 vädret kunde varit bättre men det var ändå supermysigt ! önskar att jag inte hade behövt åka hem och jobba utan kunde stanna en vecka. Fyllde ju år igår med. Firades med paket och jordgubbstårta sen blev det mysig grillning när vi kom hem till vetis. Fick en fin fotoskrivare av baby som vi provade idag. Me like ! Till mig som älskar fotografier var dettta en jätte bra present! ily <3




Och det ser jag fram emot !

Efter jobbet åker baby och jag till Öland. Längtar jätte mycket ! Det är ju ingen sommar om man inte är i stugan på öland. Jag fyller år på söndag och det är tradition att fira det på Öland. Kroppkakor ochjordgubbstårta ska det vara ;) haha vet inte hur många år jag haft det så. säker minst 18 av mina snart 21 år.

Mysigt i Växjöstaden

Goset och jag åkte till Växjö efter jobbet och köpte födelsedagspresenter. Jätte nöjd med min present till honom.
Köpte mig även en rockring som jag ska träna mina magmuskler med ;)

I måndags hade vi mys med bästa brudarna hemma hos HannaDarling. Det var längesedan och jag har saknat dem! Vi tjejer är overdeliga för mig<3
"Fan tjejer... Asgarv... Jag skickade fel .. Jag skickade till Alle !!" Haha Manda satt fast i en kjol och kunde inte få av den för dragkedjan funkade inte. Vi hade jätte kul åt detta och hanna skulle skriva det till en kompis. Det är bara det att sötnöten skickar meddelandet fel !! haha jävlar vad vi skrattade. Det var länge sedan jag skrattade så mycket. Som sagt mina flickor betyder mästans för mig !



Mina fina <3

A magic kiss in the rain <3

Var ute på promenad med Älsklingen i regnet. Jätte mysigt <3 Tog oss en titt på lite nybyggda hus och funderade lite på hur vi ville bo. Stor trädgård, liten trädgård. Enplansvilla, källare eller övervåning. Stort eller litet. Tyvärr tycker vi inte alltid likandant, nästan aldrig när det kommer till hur vi ska bo faktiskt
 När jag skaffar familj vill jag ha ett stort hus med stor trädgård där barnen kan leka. Jag vill ha en mysig utomhusplats där man kan bjuda hem sina vänner och sitta och grilla på sommarkvällarna. Jag vill inte bo i en för stor stad. Växjö är aldeles lagom så jag hoppas att jag får ett jobb där när jag tagit examen även om det r en student stad. Björn vill bo ien lägenhet i Stockholm. Han säger att han haft trädgård hos sina föräldrar och vill INTE ha en stor gräsmatta att klippa.
Jaja men det var mysigt att prata om hus och boende ändå, det betyder ju att vi fakiskt ser en framtid tillsammans.

Brända mandlar och en JÄTTE polkagrisklubba

Hade en mycket trevlig kväll med Björn, Christoffer och Hanna. Borde göra sånt oftare ! Bara träffas, ta något att dricka och prata.

Och Baby är jag inte irriterad på längre, hur skulle jag kunna vara det?
- Älskling jag har köpt en present till dig
- Jasså? vad snäll du är.
- Det är en överaskning. (det var tyst en liten stund) Jag har köpt brända mandlar,
Så söt han är. Han kunde inte vänta tills han kom hem med att tala om vad han köpt till mig. En stor polkagrisklubba fick jag med. Hanna tyckte det var jätte kul att den täckte nästan hela mitt ansikte. jag älskar presenter !

Drygve Dryg !

Det är min pojkvän det, Drygve Dryg.
"Ida kan inte du, jag, Hanna och Christoffer gå ut och ta en öl?"
"Men ni kommer väl inte hem förrän sent?"
"Jo vi kommer hem vid 8 - tiden"
"jaha jo men jag ska höra med Hanna" Sedan bestämdes det att vi skulle ut och att grabbsen skulle vara här vi 8-tiden. Halv 8 ringer jag för att höra hur långt de har kommit.
"Vi är kvar i Gränna och sitter och äter nu"
"men skulle inte ni vara hemma vid 8?"
"jo men vi åt inte förrän nu, vi är inte hemma före nio" Tro inte heller att det lilla dryga gossebarnet hade tänkt ringa och tala om för sin flickvän att de blir sena, nä hon får ringa och fråga själv var de är !

Lite om helgen

Har varit på smyckeklass hos Frida im eftermiddag. Gjorde mig ett fint armband, me like :)
Igår var systeryster, pappsen o jag och badade i kyrkviken, myspys. Det var jätte varm och skönt i vattnet ! Önskar att baby och jag hade mer ledig tid tillsammans så vi kunde göra mer mysiga saker ihop.

Ikväll ska Björn, jag, Hanna o Christoffer ut och ta något och dricka. ska bli trevligt. Hoppas bara att det inte regnar och åskar mer. Funderar på vad jag ska ha på mig ..

Imorgon hoppas jag med på bra väder, har lite planer på att åka och bada med tjejera, får se vilka som kan. Var länge sen vi träffades allihopa nu. Men alla jobbar olika tider och har olika saker inplanerade. Tider förändras, jag vet. Allt kan inte vara som det alltid varit, jag vet. Men ibland saknar jag det faktiskt lite.

Nästa vecka börjar jag jobba. Ska vara på ett ställe som jag inte varit på innan så jag är lite nervös. Jag öpppnar med, så jag ska ta emot barnen själv. Jag vet inte vad de heter och inte hur många de blir. Sen kommer jag inte rikigt ihåg hur vi skulla göra med frukosten, blä nu blev jag bara ännu mer nervös när jag skrev ner det. Men det löser sig väl antar jag, det brukar det göra.

Happy face

Nu är Baby hemma och jag är lycklig <3 När han har badat blir det mys i mängder !


Sälskapssjuk !

Jobbat på Mogärdeskolan i eftermiddag. Skönt att ha något att göra och lite pengar blir det ju alltid.

Nu är jag sälskapssju ! jag saknar mina flickor jätte mycket, och Älsklingen med som jobbar eftermiddag denna veckan. Flickorna min vi måste se till att träffas snart igen. Vet att det inte var jätte länge sedan men jag saknar er i alla fall. Hatar att bara gå hemma och inte göra något.

HannaDarling o SandraSötis hur jobbar ni denna veckan? Lust att träffas någon dag eller i helgen? Love my Ladys <3




RSS 2.0