Det bankar och slå, det är tiden som går

Har varit på balen i dag med mina mysiga töser. Mycket folk så jag såg inte så mtycket. Men en och annan stilg pojk och vacker tös fick jag skymten av.
Kommer ihåg förra året då vi tyckte att det var helt sjukt att det var ett helt år sedan vi gick på bal, och nu har det gått TVÅ ! Vart tar tiden vägen? Ibland känns det som att tiden bara rusar förbi men i andra gånger som att den nästan står helt stila.
"Är det jobbigt att bli äldre, eller är det kul att va me?" - Winnerbäck. Btw vill så gärna se honom i sommar men han spelar bara på Hultsfredsfestivalen och på Peace&love. Kännes lite dyrt att köpa en biljett för nästan 800 när man bara vill se en artist. Men men det blir alla fall Takida med Hannababe i Borgholm, det ser jag fram emot ! Dax att börja plugga på texterna så man kan sjunga med :)
Och snart kommer Mumms hit. Vi ska åka och köpa jummi kvällsmat, det blir nog något att grilla, och sedan äta på altanen (vi är själva hos mamma) och titta på finalen till Robinson och mysa <3

En shopaholics bekännelse

Jävlar vad jag har handlat idag. Jag hade ju bestämt mig för att börja spara mina pengar. De kommer ju behövas i sommar. Men vad fan hjälper det att jag bestämt mig när jag hittar så mycket snyggt på stan. Uch Ida Maria Linnea Lindahl, du måste skärpa dig ! men men massa nytt snyggt har jag i min garderob nu alla fall :)
Snart blir det mys med bästa brudarna hemma hos Mandy. Snack o jummi tacco. Love my girls <3

Hon, han och det de kallar kärlek

  
                  Du kan väl komma hit och skrämma mörkret

Det där med att göra allt så sent ..

Diskar, städar, tvättar och packar inför sommaren. Japp, jag måste göra allt i sista stund. Att göra något på dagen tycks inte fungera för mig jag måste göra det sent på kvällarna.
Det är inte klokt så mycket kläder jag har, vet inte hur jag ska få med mig allt till vetlanda i sommar. Men fastän jag har så mycket kläder så vet jag nästan aldrig vad jag ska ha på mig.
Uch tvätta till halv ett i natt känns inte lockande .. Nä det är väl bäst att jag fortsätter nu !

vill men ändå inte


Vi kommer klara det här !

 

Uch nu idag är det redovisning. FY !! Vill inte men det ska ändå kännas skönt att få det överstökat ! Jag och Sandra har suttit med detta jävla arbete hur länge som hälst känns det som. Jag är så jävla trött på det nu. Som Sandra skrev igår "sommarlovet är mer efterlängtat än någonsin" och jag var inte sen att hålla med henne!
När vi har gjort vår redovisning blir det firande på staden med kaffelatte<3

Dunk dunk det är hjärtat som slår, vet du vad du gör flicka lilla? Klarar du verkligen det här eller har du tagit på dig vatten över huvudet. Dunk dunk, det är hjärtat som slår, jag hör det nog flicka lilla, jag hör hur nervös du är. Ditt hjärta slår och din kind är röd, dina ögon är blanka, du är nervös.

confused

Uch, känner mig förvirrad, trött, stressad och helt slut i huvudet ! Mitt humör går upp och ner som en jävla bergodalbana. Från att vara jätte glad och skratta till att nästan känna mig gråtfärdig på två sekunder.Jätte jobbigt."Vet du vad kärlek är så säg det nu. Vet du vad priset är för den?"
Känner mig liten och depp men blir snart glad och pepp. Känner för att skratta o skåla, men vill efter några sekunder bara vråla. Gråta en tår, tänka på igår. Allt är i dimma men vänta en timma. Sen är jag glad och snäll men kom inte för nära för jag kanske ger dig en "ordsmäll" Glömmer pengar, presenter och kläder märker ibland inte vad det är för väder. förivarrad flicka, glad tös, vuxen kvinna, jag du jag är confused.

Det gjorde du bra

Måste tacka min Underbara Hanna för att hon gjort min blogg så fin :) 


Vad tror du?

En annan dag, en annan du, en annan tid, en annan jag, ett annat nu, ett annat vi.

don´t hurt me

What is love? Baby don´t hurt me, don´t hur me.
Kär i kärleken?

Vi är vuxna nu

En tanke slog mig för några dagar sen, efter sommaren kommer ingen av mina närmaste vänner bo hemma längre. Vi är vuxna nu. Hej då mamma, hej då pappa, vi är vuxna nu. Vi lämnar vår lilla stad som alltid kommer finnas i vårat hjärta för vi är vuxna nu. Hej livet nu är jag här, för jag är vuxen nu. Nu får jag klara mig själv för jag är vuxen nu. Det är jag som bestämmer, jag är vuxen nu !

RSS 2.0