då va det gjort

Japp, skönt att ha det överstökat ! Usch vad jag hatar muntliga redovisningar. Men å andra sidan vill jag inte sitta och skriva långa uppsattser heller. Det är svårt att göra mig nöjd helt enkelt. Hur gick det då? Ja det gick väl inte jätte bra, Blir nervös och glömmer vad jag ska säga. Men men blev godkänd iallafall.
Eftermiddagen består av att läsa, läsa och läsa. På torsdag ska vi ha läst ut tre skönlitterära böcker. De är visserligen intressanta men det tar ju sådan tid. Snart ska jag och Sandra gå och handla med. Kul att bestämma själv vad man ska äta men jobbigt att bära hem allt. Tänkte ju storhandla igår när Björn skulle köra ner mig till Växjö, men sen blev han arg och vägrade att göra det. så det blir till att gå. Jaja men det är ju trevligt när sandra följer med.

jag vill inte !

Uch jag är jätte nervös inför redovisningen ! Jag vill inte, jag kan inte, jag vågar inte ! Sandra var här innan och när jag såg hur nervös hon var blev jag bara ännu nervösare ! aa kommer säkert haka upp mig, eller bli jätte röd, eller prata för fort eller glömma vad jag ska säga. Näe jag vill helt enkelt inte det här !!

Home sweet home

Tillbaka till Växjö idag. Det känns faktiskt skönt. Är irriterad och behöver vara för mig själv känner jag. Festade i fredags med flickorna i Växjö. Det var kul hemma hos mig men hade verkligen inte kul på Grace. Växjö i all ära men jag föredrar Vetlanda! Sen blev jag så jävla trött på några. Uch! Det behöver väl inte du bry dig om? Och bestämmar man något och sedan ändrar sig kan man väl ialla fall tala om det? Kanske är jag som är känslig? jaja men så är det ..

...

Sista dagen på vfu:n imorgon. Tråkigt men skönt på samma gång. Jag har trivts jätte bra och har kännt mig delaktig i skolan. Det ska bli skönt att komma tillbaka till lägenheten i Växjö. Visst har det varit mysigt att bo hos Björn men det har varit väldig intensivt. Det ska bli skönt att sakna varandra lite. Imorgon blir det party i Växjö med brudarna. Ska bli kul. Är inte så jätte laddad nu men jag ska nog hinna ändra mig. Får se om alla följer med. Vissa har ju lite svårt att bestämma sig .. "Ibland så duger man till och ibland så är man luft, luft bland moln"

...

Det är bland det värsta jag vet !

heja heja !

I går var jag på hockey, haha typ första gången ever. I borohallen med Manda o Frida. Om jag säger såhär, hockey är väl inte direkt mitt störste intresse och frida tyckte nog jag var knäpp med alla mina frågor. -Frida vilka är det som spelar? -Boror såklart! Jo det visste faktiskt jag med, men jag tänkte mer på vilka de mötte. När båda lagen kommit in. -Manda vilka hejar vi på? -Boro såklart! Ja som sagt det visste jag ju redan men jag tänkte mer på vilken färg de hade på kläderna. -Frida vad är iceing, -Frida hur lång är en halvlek -Frida heter det halvlek eller vad heter det? -Frida finns det något som heter hög klubba i hockey? Okej nu när jag skriver detta förstår jag att hon nog tyckte att jag ställde många och knäppa frågor. Idag blir det först melodifestivalen hemma hos Frida o Fredric sedan blir det eventuellt utgång. Ska bli kul!

lördagen

Igår var jag en duktig tös och gymmade :) Sprang en halvtimma på löpbandet *stolt*. På kvällen var det fest i Norrholt hos en kompis till Hanna o Anton. Mycket trevligt! Mamma hade problem att hitta lägenheten när hon skulle hämta mig hon tyckte att det var "mitt ute i skogen" haha. Hanna pluttan satt inte still längre än två sekunder så det var tur att det fanns mycket trevligt folk att prata med ;) Blev lite konfliker mellan några typ innan jag åkte, fick aldrig reda på o det ordnade upp sig men jag håller tummarna för det!

hos Älsk

Har vfu nu så jag bor hemma hos Älsklingen. Det är jätte mysigt men samtidigt en prövning. Vi är ju inte vana att träffas så mycket. Han tycker att vi ska flytta ihop, men jag vet inte. Tänk om man börjar bråka, vad gör man då? Och jag som är så slarvig, jag förstår inte hur Han vill flytta ihop med Mig. Jag kan inte hålla ordning på någonting men det är sånn jag är. Jag kanske lär mig när jag blir äldre? :)

RSS 2.0