Happy New Year

Nu sticker jag och Älsklingen och plockar upp Hanna, Leo o Manda för att sedan bege oss till Norrhult där Sandra o Oskar väntar. God mat, trevligt folk och massa dricka. Ser fram emot en toppen kväll :)

Ingen bra dag

Idag var ingen bra dag ur tävlingssyfte. Men imorgon blir det nya tag. Och framför allt efter nyår, då ska det börjas träna på alvar !!

Promenix

På med stövlar, vantar, mössa o varma jacken mp3 med bra musik i öronen och sedan ska jag ge mig ut på promenix. Ska bli skönt efter att ha varit inne hela dagen.

Ny favorit

Jessica Alba är min nya idol. Så bra !! Honey är min nya favorit film. Tänkt om man kunde se ut som henne...




Är hon inte vacker?

Sova i skift

Haha ja det var lite fult. Skatten jobbar idag så han gick och la sig tidigt igår men eftersom jag är ledig och vi hade sovit länge den morgonen och jag dessutom somnade till en film och sov två timmar så ville jag vara uppe några timmar till. Hade några filmer jag ville se. Det slutatde med att jag var uppe tills hans klocka ringde. Oups. Så jag gick och la mig när han gick upp. Så det kan gå ..

Tack för den kommentaren Älskling

- Hur ska jag kunna sova när du bökar runt i sängen som ett jordsvin?
- Ursäkta?
- Ja, du bökar runt. La pumba.

Alltid lika bra på att ge komplimanger min Älskling.


La Pumba o Burtuson

A Pic Från Juldagen

Hade inte med min kamera på juldagen men såg att Maja hade lagt upp en bild. Hade Hannas snygga linne och leginsen som jag fick av mami i julklapp och Mandy hade hjälp mitt självlockiga hår lite på traven och lockat det lite till.


Ida<3 Sin fina Hanna

Let The Game Begin


Julafton o juldagen

Julafton var mysig - men det var ett väldigt farande. Först hos mamma på julfrukost, sedan ut till Björns föräldrar jag var där några timmar men Björn stannade längre, sedan åkte jag till min faster och kusiner och firade på pappas sida och sedan hem till mamma för att fira ännu mer. Mega mysigt verkligen men det är tur att det bara är jul en gång om året, jag skulle fan inte palla fler dagar med allt farande och allt stress inför.
Är verkligen jätte nöjd med mina julklappar och det känns som att jag lyckats bra med julklapparna jag köpt med. Julklappen jag köpte till Skatten- ett dataspel, blev han jätte glad för men jag har kommit på att det var nog inte så smart för nu kan jag knappt få kontakt med honom och han blir jätte sur när han inte får spela. Det är ju kul att han gillar det men jag hade väl mer tänkt att han skulle spela det när jag är i Växjö, eller någon annan stans. Inte julhelgen alla fall då jag vill att han ska mysa med mig.

Juldagen var kul. Förfest hos Maja med brudarna, väldans trevligt. Synd bara att vi fick gå så tidigt eftersom det alltid är så mycket folk ute på juldagen. Jag vill ha långa förfester så man inte behöver stressa i sig drickan och bli illamående. Men det var nog ganska lagom för mig tror jag - lite till hade nog inte skadat, men hellre för mycket än för lite som vissa andra ;). Haha stumpan har du blåmärke efter fallet hemma hos Maja? Nä men det var kul och tur att boysen stod i kö när vi kom till hotellet så vi kunde smita in i den och slapp ställa oss sist. Hatar igentligen folk som gör så men igår pallade jag bara inte att stå så länga och vänta. - bad girl. Tack till er som gjorde kvällen lyckad.

God Jul


Paketen som Skatten och jag har köpt till alla våra nära och kära.

Äntligen

Då var sista lektionen innan jul klar. Underbart !! Ska bara städa upp och packa och sedan gå på step sedan blir det jullov i vetis hos baby. Härligt, härligt !! Ska bli skönt att kunna göra sånt man vill utan att ha dåligt samvete över att man borde plugga. Äntligen ska jag få läsa sånt som jag vill läsa. Köpte ju twilight och har börjat läsa, måste säga att jag är helt kär i den. Fundrar på om jag ska köpa tvåan innan jag åker hem ...

Nä ska väl återgå till städandet och One tree hill.



Juldagen förra året. Detta år ska INTE bli lika galet.

Kvällen och så ..

Det var en trevlig tur till staden. Fick mycket köpt. Nu är det bara mami, farmor o mormor kvar och jag tror att jag vet vad jag ska köpa till dem. Känns skönt att slippa ha panik och stressa.
Håller med Sandra, det är mysigt att slå in paktet. Då får man riktig julkänsla. Har idag slagit in mitt första. Dock är jag inte så bra på det, men men, det är tanken som räknas :)
På tisdag blir det troligtivis mys och julklappsbyte med flickorna.

Åt nyss tunnbrödsrulle med tonfiskröra, jag är fan expert på det ;) Idas speicalare.
Nu blir det te och Bridget Jones dagbok.


Det var väl roligt, hurra ?

Nja .. eller jo .. eller mja.. elle nje eller visst.
Det är såklart snön jag talar om. Visst tycker jag det är fin och mysigt och juligare och allt sånt där när det är snö ute. Men fy för att behöva köra bil i detta vita, vackra, hala. Och jag har aldrig kört bil när det varit snö tidigare. Aldrig, inte ens övningskört. Är jätte nervös för detta. Visst måste jag förr eller senare. Ska ju hem till Vetis på torsdag och har ju bilen här så då blir det till att köra om inte tidigare.

Nu blir det snart staden med Mandy o Sandrishh. Gosigt i mängder tycker lillai <3<3 Lite mer julklappsshopping och kanske lite planering av vårt julklappsmys. Och höra lite vad flickorna har planerat inför söndag.



Mina söta knäppisar <3

Jag saknar dig <3


Tidsoptimist, javisst !

Höll på att somna på lektionen idag. Inte för att det var tråkigt utan för att jag var så jävla trött. Tänkte att jag skulle gå och lägga mig tidigt idag. Alla fall inte efter elva. Men vad händer? klockan tickar och jag är inte i säng fast än klockan är 12. Blä !! Jag tror alltid att jag ska hinna med så mycket och att klockan inte går så fort Jag är en rikitg tidsopimist, och aldrig lär jag mig !

 


Vet du vad det handlar om?

Det handlar om att skratta. Det handlar om att le. Det handlar om att gråta enbart när ingen kan se. Det handlar om att vara osårbar. Det handlar om att glömma. Det handlar om att inför andra alla problemen gömma. Det handlar om att dölja. Det handlar om att ingen vet. Det handlar om att det är enbart din hemlighet.

...

Har du lärt dig att stå vid ditt ord?
Sånt imponerar mer än ett leende.

Lillai och Mr Pringless

Snart tar jag med mig min vän Mr pringles och beger mig hem till Mami. Blir räkmackor och robinson (fast det får jag titta på på Sabinas rum eftersom mamma "inte tittar på sån skit" som hon sa.)



Ändrade planer

Blev inget Hörjesås idag. Lisa var inte hemma så vi åker dit imorgon istället. Hur kommer det sig att det aldrig blir som vi planerar? Om folk undrar varför jag är så dålig på att planera så är svaret att det aldrig blir som jag planerar ändå så jag har liksom gett upp.

Men men istället blir det staden en sväng för lite mer julklappsköp.

...

jag hoppas det ser ut som att jag vet
fast jag har faktiskt ingen aning
och du viker mina knän
jag svarar på ett språk jag inte kan
och kommer undan med en varning
och du är alltid suverän



Släkt här och där

Nu bär det snart av till Björns föräldrar. Hans mormor o morfar från Stockholm är där så vi tänkte åka dit och träffa dem lite.

Björn är ju lite sur ibland att vi träffar min släkt mer än vad vi träffar hans. Jag tycker inte det är så konstigt när min farmor o farfar och mina kusiner bor i Vetlanda och min mormor o morfar bor i Holsby (typ vetlanda) medans hans kusiner bor i Malmö och Dalsland och hans mormor o morfar bor i Stockholm och hans farmor i Dalsand. Konstigt att vi träffar min släkt mer? Nej. Men nu ska vi alla falla åka och träffa hans släkt

Det tycker jag är mys

Något av det bästa med julen är att sitta och mysa till julkalendrarna med Älsklingen. Igår såg vi klart Sunes jul och nu ska vi börja med Pelle Svanslös. Gosigt värre !!


Det där med hår

Har färgat min utväxt för typ tredje gången och den är fortfarande mörkare än vad övriga håret är. Blir så jävla trött på det! Trivs jätte bra som blondin men utväxten är as jobbig. I går färgade syrran håret rött. Jätte snyggt blev det faktiskt och jag blev jätte sugen.
Och frisyrer. Trivs bra med långt hår men sen är det kul och mer frisyraktigt när det är lite kortare. Men tänk om jag färgar det mörkt och sen ångrar mig. Och tänk om jag klipper det och sen ångrar mig. Ibland ångrar jag att jag färgade håret ljust, för jävlar vad det har slitit på håret.
Som sagt "tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen".




hemma hos Björn igen

Jaha då var man hemma efter några timmar på staden. Köpte inte så mycket men kom på lite smått och gott av vad jag ska köpa i julklapp till folk,

Ikväll blir det idolfinal. Hoppas att Kalle vinner !

Funderar på vad jag ska göra imorgon när Björn ska ha några grabbs här. Någon som vill leka med mig? Annars blir det nog till att dra hem till mamma några timmar imorgon kväll. Det kan ju visserligen vara trevligt. Får se vad som händer.

tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen.

Om en liten stund blir det staden med lillai och mami. Lite julklasppsshopping. Vill hitta något riktigt fint till henne så jag ska lyssna riktigt noga och se vad hon tittar på. Har hittat en bra julklapp till pappa och vill hitta en bra till mamma med.

Jag börjar nog bli vuxen. Ja, det är nog så det är. Lite, ibland alla fall. Jag ser helt ärligt mer fram emot att se hur glada alla ska bli över julklapparna de ska få av mig än vad jag ser fram emot mina egna julklappar.

Sen funderar jag på hur jag ska göra med Han, Skatten. Hm.. har två olika val .. vet inte riktigt. lalala .. funderar på vem jag ska rådfråga. Men det får nog bli så, faktiskt. Ja hm eller ..

haha jag skulle nog köpt tröjan "Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen" SÅ jag !!

Bra, bättre, Winnerbäck

Har inte hunnit skriva än om den underbara konserten. Självklart var den bara bäst <3<3< Jag menar det var ju Winnerbäck så inget annat fanns ju att förväntas. Underbara låter, men jag tyckte han spelade väldigt mycket lugna låtar. Sen var det många som inte kunde låtarna. Hade velat att det var fler fans i publiken som sjön med. Elige och Järnvägsspår var nog mina favoriter. Jag saknade Kom änglar. Vet att han alltid brukade spela den och att det är kul med lite andra låtar, men det är ju låtarnas låt och jag vill att den ska vara med alltid, alltid, alltid !!

Trots att jag varit på fyra Winnerbäck konserter, Borgholm, Stockholm, Växjö och Jönköping, ser jag redan fram emot nästa! Frågan är bara vem som ska följa med mig då. Björn sa att det här var nog hans sista konsert, och Hanna som var med på första i Borgholm tycker jag är knäpp som går på så många konserter med samma artist. Men så är det när man funnit mannen i sitt liv, man kan helt enkelt inte få nog av honom.



Sandra och jag innan det börjar



Lars Winnerbäck och Anna Stadling sjunger om du lämnar mig nu



Helt enkelt bäst !!

Övar inför morgondagen.

Japp nya skivan spelas för fullt . As bra är den !


Duktig Ida(g)

- Skola
- Diska
- Tvätta
- Promenix
- Afropowetdance




I mitt hjärta

Wiee imorgon är det äntligen konsert dags ! Underbara Winnerbäck med sina underbar låtar.. Kärlek i mängder till dem<3 Var länge sen jag såg honom nu.
Innan konserten blir det lite julklappsshopping och mat med Baby, Sandra o Oskar som också ska med.
aaaaaaaaaaaa lläääääännnnnnnnnggggggggtttttttttaaaaaaaaaarrrrrrrrrr !!!

"Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst
Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

En storm på väg i natt, rannsaka och bekänn.

Vi står tysta framför skälet, där sommaren tar slut
Som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut
Nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division
Vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under bron

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt
Och du berätta' att du saknar mig i natt, det gör jag med
Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är
Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med

För skuggan över gårn där aldrig solen lyste in
För en ork som inte fanns, du sakna min, jag sakna din

För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement
Två ögonpar i tomhet från september till advent
För en man som gick till jobbet som om inget hade hänt
För en kvinna som sa "allting är förstört, allt är bränt"

En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än
För en tid som bara går och aldrig kommer igen

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig"


ris - en het potatis

moahahaha Vår lärare tyckte han var riktigt smart när han kom på denna överskriften till föreläsningen ida. Vi pratade om spannmål, svält och odling i världen. Och jag har lärt mig att ris är den viktigaste grödan som finns. Den är både nyttig och lätt att odla. Jag tycker inte om ris (beställer som jag tidigare visat pommes på tairestaurang) men kanske ska försöka lära mig äta ris. Det kanske är dags när man är sådär 21 år.
Den här kursen känns faktiskt riktigt intressant. Vet inte om det är för att förra kursen var ap tråkig eller om det är för att den faktiskt är intressant.. Men, men skit samma varför, det vikitgaste är att jag faktiskt lyssnar och tar in det som läraren säger.


Kom du på det?

Det var en gång en perfekt man och en perfekt kvinna.
Dom träffades och eftersom deras förhållande var perfekt gifte de sig.
Bröllopet var perfekt och deras liv som gift par var också perfekt.



En julafton när det snöade mycket åkte det perfekta paret bil på en
slingrande väg. Plötsligt såg de någon vid sidan om vägen som hade fått
punktering.
Det var jultomten med säcken full av presenter.
Eftersom de inte ville göra barnen besvikna erbjöd de jultomten att åka
med dom, så att han skulle hinna dela ut presenterna.  
Men tyvärr försämrades vädret och de tre råkade ut för en olycka.



Bara en av de tre överlevde. Vem?

(Tänk först och titta sen på svaret nedan)

 



 

 

 










Givetvis överlevde den perfekta kvinnan.

Hon är den enda av de tre personerna som existerar i verkligheten.

Alla vet att jultomten inte existerar...

.....och vad kan man säga om de perfekta männen!!


I´m back i´m back, you know it.

Är tillbaka i Växjö igen. Känns lite konstigt att vara här på en måndag, brukar alltid vara i Vetis då. Men eftersom jag är här idag kan jag gå på Aerobicsen, det ska bli jätte kul ! Vet inte hur länge sen det var som jag var på den. Sen var Skatten så snäll att han lånade ut bilen så jag slipper cykla, DET är guld värt !


wiee

- 1
You go girl !!




Jag vill

Vi börjar spara pengar Hanna, sen gör vi den. Jag vill, jag vill, jag vill.

Glada enkan

HAr varit och kollat på Björns mamma som är med i Glada enkan i Växjö. Det är typ en opera, eller nått liknade. Väldigt speciellt men kul :) De hade helt otroligt fina klänningar på sig. Fick mig att längta tillbaka till balen.
Nu är vi hemma hos Björns föräldrar och ska äta lite gott tillsammans med annat folk som också var och tittade på Lisa.

fredag, fredag, fredag

Då var hemtentan klar och inskickad. Kommer troligen få fixa till denlite till sen eftersom den var väldigt svår, men det känns skönt att ha den gjord alla fall.

Var en sväng på stan med Sandra, men det var inte så länge eftersom jag hade en tjatande pojkvän med mig som ville hem. Tycker vi får åka ner en dag nästa vecka bruden då vi har lite mer tid på oss. Så vi kan titta ordentligt och kanske gå och fika med.

Skatten ska lana nu så han sticker snart.. Blir själv ikväll men det ska väl gå. Lite iidol och så.

- Jag vill också gå på barty !

Det verkar inte som det blir någon fest imorgon. Tråkigt tycker jag och funderar på vad jag ska göra istället.
Vara kvar i Växjö eller åka till Vetis? hm .. Vill ju gå och julhandla med Sandra imorgon men om jag ska till vetlanda vill jag åka med Björn så jag slipper lägga ut onödiga pengar. Jaja vi får se hur det blir.

ÅÅÅ jag som var så festsugen. men men, får ladda inför en annan helg.
Men hur kul är det när man taggat hela veckan .. suck suck hockeypuck. Jag säger som Håkan:
- Jag vill också gå på barty !!




A better me

I wish that I could be a beter kind of girl
a difrent kind of person
that i'm already am
I wish that i could tell you
the way i feel inside
I got so many wishes
I wish that I could hide
I wish that I could be sombody else
somebody else yeeah
I wish that I could be somebody better then myself


Kom ta mig långthärifrån !!

Kom och ta mig långt härifrån, långt härifrån, långt härifrån


tillbaks till tentan

blä, blä, blä !!


Julmys byts ut mot explosion

Börjar faktiskt få lite mer julkänsla nu, eller nja  det är väl överdrivet men jag längtar allt lite till julen. Har fått upp min adventsstjänra och lite lljus och infinner sig faktiskt en behaglig känsla av mys. Gillas !


HJÄLP !! Skulle precis gå och ta en bild på min fina stjärna som jag tänkte lägga upp. Den var släkt för jag har varit hos Sandra en stund ikväll. När jag skull tända lampan blixtrade det till lite och sa PANG ! jävlar vad rädd jag blev. jaha där fick jag för den mysstämningen.
Nähä nu får jag väl kolla om jag har någon annan lampa som jag kan byta till (om jag vågar röra den explosionsartade lampan vill säga)

Kanske inte bäst, bara lite bättre än alla andra



Eller jo föresten, vi är bäst !


Jävla tenta och jävla jag

Asså vad är det för jävla tenta? Sju sidor på två dagar. Är inte det lite väl ambisiöst? Och det är inte direkt enkla frågon. Jag menar, vad fan bryr jag mig om rt 90? och jag struntar blankt i de fyra svenska officiella kartorna i svere och deras innehåll. Orka !
Och sen har jag inte boken heller. Menar jag tänker inte lägga ut 400 spänn på en bok som jag aldrig kommer röra sen ! Så glad i hågen (not) gick jag till biblan och skulle plugga där. Men där fanns såklart inte boken heller.. Det borde jag ju fattat, varför gick jag inte dit tidigare?
Tur att min klasskompis Anna är så snäll och lånar ut sin bok till mig några timmar ikväll. Tack !
Men step blir det ingen. Hinner inte det. Och kommer nog inte hinna med afron imorgon heller. BLÄ jag kommer på panik när jag inte få träna..

Så på fredag hoppas jag att mina fina flickor kommer till mig för då vill jag supa bort allt vad gis heter och dansa röven av mig !! Hoppas ni som är sjuka frisknar till och att alla blir lika party sugna som jag.


Det där med ett fruset lås och en blöt rumpa

Var inte så taggad för träning idag kände jag. Visst gick det bra men jag kände ingen kick som jag brukar. Och hon som var idag var inte lika bra som hon jag gått för tidigare gånger.
Och när jag kom ut hade låset frusit. Stod säker fem minuter och försökte få upp det där jävla låset! Och glömde mitt sadelskydd så när jag cyklade fick jag en stor blöt fläck i baken, sexigt eller what ..
Uch nu börjar det frysa på. Undra hur länge till jag vågar cyklar. tycker det är läskigt att cykla när det är halt.


Sart, snart

Äntligen klar med den egna uppgiften. Nu är det bara en hemtenta kvar sen är den här delkursen klar. Fy fan säger jag bara om denna kursen ! Den var till och med värre än de andra. men snart, snart, snart är det över ..

Nu blir det snart afropowerdans, längtar !

RSS 2.0